BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFuat Erbil'den değişikliklerle ilgili açıklama----

Fuat Erbil'den değişikliklerle ilgili açıklama

Fuat Erbil'den değişikliklerle ilgili açıklama
22 Aralık 2016 - 22:49 www.finansgundem.com

Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, banka üst yönetiminde gerçekleşen değişikliklerle ilgili bir açıklamada bulundu.

Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, Garant Bankası üst yönetiminde gerçekleşen önemli değişikliklerle ilgili bir açıklamada bulundu. İşte Fuat Erbil'in açıklamasında yer alan ifadeler:

Değerli Garantililer,

Sizlere Bankamızın üst yönetiminde yaşanan son gelişmelerle ilgili bilgi vermek istiyorum.

17 yılı aşkın süredir, farklı Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonlarında çok önemli hizmet ve katkılarda bulunan Nafiz Karadere aramızdan ayrılıyor. Kendisi KOBİ iş kolumuzun kurulması ve gelişmesinde ve topluma değer katan bir çok projede önemli başarılara imza attı. Sevgili Nafiz Karadere'ye sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, yeni yaşamında gönlünden geçen her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle kendisini uğurluyoruz.

Nafiz Beyi, Bankamıza olan katkılarının, başarılarımıza attığı nice imzanın, yeni bir işkolunu sıfırdan oluşturup tüm sektöre örnek olmasının, bununla da kalmayıp yeni birçok ürünü, projeyi hayata geçirip, büyük değerler yaratmasının ötesinde, Bankamızın her seferinde altını çizdiği, olmazsa olmaz değerlerinin tümünü hepimize öğreten, örnek aldığımız bir lider olarak tandık.

Ama şurası belki en önemlisi ki kocaman Garanti Ailesindeki her fert onu çok çok sevdi. O her zaman, hepimiz için yeri geldi bir arkadaş, bir amir, bir ağabey ve hepimizin içini ısıtan ve ışıltısıyla bizlere, iyi birer bankacı olmanın ötesinde iyi bir insan olmamız gerektiğini hep hatırlatan bir lider oldu.

Kendisine ne kadar minnettar olsak, ne kadar teşekkür etsek azdır. O bize bu sabah hakkınızı helal edin dedi, ben de bu vesile ile her birimiz adına “helal olsun” diyorum.

Ama kendisi bizden kopmayacak, bugüne kadar liderliğini yaptığı sosyal sorumluluk alanlarımızdaki işlerimizde Bankamızın misyonunu devam ettirecek…

Tekrar çok çok teşekkürler Ağabey…

…..

Diğer önemli bir gelişme ise Sevgili Onur Genç... 2011 yılında aramıza katılan ve Bireysel Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı ve Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürlüğü görevlerini başarıyla sürdüren Onur Genç, BBVA Grubu’nun ABD’de faaliyet gösteren bankası BBVA Compass Genel Müdürü olarak atandı.

Dünya Global Banka Gruplarının çok önemli bir oyuncusu olan BBVA Grubunun en büyük dört bankasından birinin daha bir Türk yöneticiye, bir Garantiliye emanet edilmesi hepimiz için çok önemli bir gurur, büyük bir mutluluk.

Onur’u biz daha Bankamıza katılmadan tanıdık. Danışmanımız olduğu günlerde, Bankamızı ileriye taşıyan birçok projede bizlere yardım etti, ufkumuzu açtı. Sonrasında Bankamız ile başlayan yolcuğunun başında, benim de şahsen liderliğini yaptığım Bireysel Bankacılığı kendisine emanet ettik. Ne mutlu ki bugün 5 sene önce aldığı bu sorumluluğu çok çok daha ilerilere taşıyarak hem Bankamıza hem de Türkiye’ye birçok değerler kattı. İşte bugün bize yaşattığı bu gurur bu başarılarının bir sonucudur.

Enerjisi, çalışkanlığı, zekası, azmi ve “Genç”liği; ama belki de hepsinden daha önemlisi cana yakınlığı, samimiyeti ile ailemizin sanki onlarca yıldır bir parçası gibi hissettirdi kendini bize. Biz Onur’u çok sevdik, çok beğendik, çok şey de öğrendik.

Sevgili Onur… Bankamızdaki başarılarını BBVA Compass’te de arttırarak devam ettireceğine inanıyor, bizler hepimiz sana yeni görevinde başarılar diliyoruz.

…..

2017 itibarıyla geçerli olacak üst yönetimimizdeki gelişmelere bağlı olan diğer görev dağılımlarındaki değişiklikleri de ayrıca paylaşmak isterim:

Garanti ailesinde 25 yıldır farklı görevlerde bulunan ve son olarak 2012 yılından beri Garanti Emeklilik Genel Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Cemal Onaran, KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcılığını devralacak. Nafiz Karadere’den alacağı bayrağı, Bankamız ve Türkiye için çok önemli bir işkolu olan Kobi Bankacılığını, daha da ileriye götüreceğinden en ufak bir şüphem yok.

Bireysel Bankacılık Pazarlama Koordinatörü görevini 4 yıldır başarıyla yürüten Burak Ali Göçer de, Garanti Emeklilik Genel Müdürü olarak atanıyor olacak.

…..

5 yıldır Bireysel Kitle Bankacılığı Pazarlama Koordinatörü olarak görev alan Mahmut Akten, Bireysel Bankacılık’tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na atanarak, Bireysel Bankacılık, Bireysel Kitle Bankacılığı ve Özel Bankacılık Pazarlama birimlerinden sorumlu olacak.

Bireysel Bankacılık’tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren “Kurumsal Marka Yönetimi ve Pazarlama İletişimi Müdürlüğü, Sigorta ve Emeklilik Koordinasyon Müdürlüğü, Çağrı Merkezi Müdürlüğü ve Müşteri Deneyimi ve Memnuniyeti Müdürlüğü” Dijital Bankacılık Genel Müdür Yardımcımız Didem Dinçer Başer’e; Finansal Kurumlar Müdürlüğü ise Kurumsal Bankacılık ve Hazine’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Gökhan Erün’e bağlanıyor.

Ve son olarak Garanti Ödeme Sistemleri Pazarlama ve Bireysel Kartlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Işıl Akdemir Evlioğlu, Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürlüğü görevini devralıyor olacak. Aynı zamanda Işıl, Bankamız üst yönetiminde Ödeme Sistemlerini temsil edecek.

Tüm arkadaşlarımın yeni görevlerinde çok başarılı olacaklarına inanıyorum. Yeni organizasyonumuzun tüm bankamıza hayırlı olmasını diliyorum.


Sevgilerimle,

Fuat Erbil

Garanti'nin üst yönetiminde flaş değişiklikler

 

Finans Gündem yazdı, Garanti açıkladı

 

Garanti Emeklilik ve Hayat zirvesine yeni atama

 

Garanti Ödeme Sistemleri’ne yeni genel müdür

 

Garanti'ye yeni genel müdür yardımcısı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)