BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringFU Gayrimenkul'den bir hizmet daha----

FU Gayrimenkul'den bir hizmet daha

FU Gayrimenkul'den bir hizmet daha
18 Haziran 2015 - 09:33 www.finansgundem.com

FU Gayrimenkul hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor

Gayrimenkul ipoteği sektöründe birçok ilke imza atan ve 10 yıllık bilgi birikimi ve deneyime sahip olan FU, yeni hizmetine, özellikle kamu iştiraki firmalardan gelen yoğun talep nedeniyle hedef yükseltti. FU, Banka ve Finans kurumlarının ipotek işlemlerinde lider çözüm ortağı olduğu gibi, Finansal Kiralama Şirketlerinin de “Lider” çözüm ortağı olmayı hedefliyor.

Kurulduğu Eylül 2005 tarihinden bu yana 900.000 den fazla ipotek işlemi gerçekleştiren FU Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık A.Ş. yurt genelinde yaygın hizmet ağı sayesinde finansal kiralama sözleşmelerinin imzalanması süreçlerinde Finansal Kiralama Şirketleri’nin “Lider” çözüm ortağı olmayı hedefliyor.

‘Liderliğin Tapusu Bizde’ sloganıyla yola çıkan FU’nun birçok güçlü yönüyle rakiplerinden farklılaştığını belirten FU Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık A.Ş. Genel Müdürü Ertuğrul Bul yaptığı değerlendirmede: “3226 sayılı Finansal Kiralama Kanunu’nda finansal kiralama sözleşmelerinin noterlikçe düzenleme şeklinde yapılması zorunluluğu vardı. 6361 sayılı Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Kanunu’nun yürürlüğe girmesi ile artık finansal kiralama sözleşmelerinin yazılı şekilde yapılmaları yeterli oluyor. Yani finansal kiralama sözleşmelerinin noterde düzenleme zorunluluğu ortadan kalktı. FU olarak finansal kiralama sözleşmelerinin imzalanması süreçlerinde 2015 yılının ikinci çeyreğinden itibaren yer almakla birlikte özellikle başta kamu iştiraki firmaları olmak beklentilerimizi aşan bir taleple karşı karşıya kaldık. Bugüne kadar da çok sayıda finansal kiralama sözleşmesi imzalama süreçlerini başarı ile yönettik. Bu yoğun talep nedeniyle gerekli hazırlıklarımızı da hızla tamamladık. FU, gayrimenkul ipoteği işlemlerinde olduğu gibi, finansal kiralama sözleşmelerinin imzalanmasında da kurumların ‘Lider’ çözüm ortağı olmaya hazır” dedi ve sözlerini: “Uzman kadromuz, 81 il ve ilçelerinde yaygın ağımız ve güçlü teknolojik alt yapımız sayesinde yeni hizmetimizi ve bu hizmetimize ait yüksek hedeflerimizi de başarıyla gerçekleştireceğimizden eminim” şeklinde tamamladı.

Gayrimenkul ipoteği sektörünün kurucusu ve işlem sayısı bakımından lideri konumunda olan FU; yurt genelinde yaygın ağı, uzman kadrosu, teknolojik altyapısı, hızlı ve yenilikçi hizmet anlayışı ile referanslarının öncelikli tercihi konumunda. Faaliyet göstermekte olduğu on yıl süresince, istikrarlı olarak artırdığı işlem hacmi bunun en büyük kanıtı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)