BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFransa'yı sel aldı----

Fransa'yı sel aldı

Fransa'yı sel aldı
10 Ağustos 2018 - 10:17 www.finansgundem.com

Ani bastıran yağışla meydana gelen selden kurtulmak isteyenler kampçılar, ağaçlara tırmanarak hayata tutundu. 1600 kişinin tahliye edildiği kampta bir Alman turist kayıp

Fransa'nın güneyindeki Gard bölgesinde meydana gelen şiddetli yağış sele yol açtı. Arama-kurtarma çalışmaları sonucu ağaçlara tırmanarak sel ve çamur akıntısından uzaklaşmaya çalışan yüzlerce kişi kurtarılırken, Alman uyruklu bir kişinin kayıp olduğu bildirildi.

Kayıp kişinin sağanak sırasında karavanına sığındığı, ancak karavanının Ardeche nehrinin taşmasıyla birlikte sürüklendiği belirtildi. Polis kaynakları, karavanın parçalanmış bir halde nehrin kenarında bulunduğunu açıkladı.

Dalgıçlar bölgede arama çalışmalarına devam ediyor. 70 yaşındaki Alman vatandaşı Avignon kenti yakınlarında kamp yapmakta olan 100 Alman çocuğa refakat ediyordu. Felaket sırasında kampta bulunan çocukların tamamının tahliye edildiği kaydedildi.

Selden kurtarılan yüzlerce kişiden dördü hipotermi yani vücut ısısının düşmesinden, üç kişi de hafif yaralanmalardan dolayı hastaneye kaldırıldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)