BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinFiruz Kanatlı son yolculuğuna uğurlandı----

Firuz Kanatlı son yolculuğuna uğurlandı

Firuz Kanatlı son yolculuğuna uğurlandı
21 Ekim 2017 - 15:48 www.finansgundem.com

ETİ Şirketleri Onursal Başkanı ve ETİ Makine Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Kanatlı düzenlenen cenaze törenin ardından sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi

Eskişehir’de tedavi altında tutulduğu Eskişehir Acıbadem Hastanesi'nde 18 Ekim Çarşamba günü hayatını kaybeden ETİ Şirketleri Onursal Başkanı ve ETİ Makine Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Kanatlı için cenaze töreni düzenlendi.

Kanatlının cenazesi kendi yaptırdığı ve eşi Gülay Kanatlı’nın da cenazesinin kaldırıldı Gümülcine Camii’nde getirildi. Kanatlı ailesi burada gelen yakınlarının taziyelerini kabul etti. Ardından Firuz Kanatlı’nın cenazesi öğlen namazına müteakip İl Müftüsü Bekir Gerek’in kıldırdığı cenaze namazının ardından, omuzlarda tekbirler getirilerek Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi’nde bulunan evinin önüne getirildi. Cenazesinin getirildiği sırada torunu dedesinin fotoğrafıyla en önde yürüdü. Burada toplanan binlerce yakınından helallik alındıktan sonra Kanatlı’nın cenazesi Asri Mezarlık’ta gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenaze törenine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, AK Pati Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç,  Emniyet Müdürü Engin Dinç, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’in yanı sıra çok sayıda siyasetçi, sivil toplum örgüt üyeleri, iş adamları, sanayiciler, yakınları, çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

TABUTUN ÜZERİNDEKİ SİYAH ÖRTÜNÜN SIRRI

Firuz Kanatlı'nın tabutunun üzerindeki siyah örtü ise dikkatlerden kaçmadı. posta.com.tr'nin haberine göre tabutun üzerindeki siyah örtü Kabe örtüsü. Mekke'de bulunan Kabe'nin örtüsü her yıl yenilenir. Kabe'nin içi de dışı da gül suyuyla temizlenir ve yeni Kabe örtüsü örtülür.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)