BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFirst Lady Trump'ın elini yine tutmadı!----

First Lady Trump'ın elini yine tutmadı!

First Lady Trump'ın elini yine tutmadı!
17 Şubat 2018 - 17:21 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump ile eşi Melania Trump arasında sular durulmuyor. Melania Trump'ın eşinin yine elini tutmadığı ve soğuk tavırları dikkat çekti

ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump, Florida eyaletinde bir okula yapılan silahlı saldırı sonucu hastanede tedavi gören yaralıları ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı ve saldırıda hayatını kaybeden öğrencilerin aileleriyle de bir araya geldi. 

Trump, eşi Melania Trump, Fliroda Valisi Rick Scott, Başsavcı Pam Bondi, Senatör Marco Rubio, Sorumlu FBI Özel Temsilcisi Robert Lasky ile birlikte Florida eyaletinin Fort Lauderdale kentindeki Broward Şerif Merkezini de ziyaret ederek, olaya müdahale eden kolluk kuvvetlerinin yetkilileri ile görüşerek bilgi aldığı açıklandı. 

Melania Trump'ın uçaktan inerken Donald Trump'a yine soğuk davranması ve elini vermemesi, Trump'ın First Lady'nin serçe parmağını tutması ise gözlerden kaçmadı. 

Geçtiğimiz haftalarda da bir benzeri olayda, ABD'nin Florida eyaletindeki Palm Beach Havalimanı'nda, protokol gereği uçaktan çıktıktan sonra basın mensuplarının görüntü alabilmeleri için kısa süreli poz vermeleri gereken Trumplar arasında gerilim devam ediyor olacak ki, Melania'nın eşinden uzak durduğu ve Trump'ın uzattığı elini tutmayı reddederek hızla araca doğru ilerlediği, bir anda yalnız kalan Trump'ın ise durup basın mensuplarına el salladığı görülüyordu.

TRUMP HAKKINDA ORTAYA ATILAN İLİŞKİ İDDİALARI MI ÇİFTİN ARASINI AÇTI?

Yazdığı kitapla ABD'de büyük ses getiren gazeteci Michael Wolff, Trump'ın 29 yaşındaki Beyaz Saray İletişim Direktörü Hope Hicks ile aşk yaşadığını öne sürmüş, Donald Trump ile Melania Trump'ın ayrı yataklarda uyuduğu iddiasını ortaya atmıştı. Çiftin arasına giren ismin Hope Hicks olduğu öne sürülmüştü. 

ABD basını bir süredir, Melania Trump'ın iddialar üzerine Beyaz Saray'ı terk ettiğini ve geceleri D.C Hotel'de kaldığını ileri sürmüştü.

BM DAİMİ TEMSİLCİSİ HALEY İLE İLİŞKİ İDDİASI

Diğer yandan Trump ile ABD'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Nikki Haley arasında da bir ilişki olduğu iddiası da ABD kamuoyuna bomba gibi düşmüştü.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)