BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFinansgundem.com iOS uygulaması güncellendi ----

Finansgundem.com iOS uygulaması güncellendi

Finansgundem.com iOS uygulaması güncellendi
05 Eylül 2016 - 13:53 www.finansgundem.com

Başta bankacılık finans sektörünün rakipsiz haber portalı Finansgundem.com’un iPhone ve iPad mobil cihazlar için geliştirdiği iOS uygulaması 2.0.5 sürümü ile yenilendi.

Türkiye’nin en büyük finans portalı Finansgundem.com’un iOS uygulaması yenilendi. Bir süredir yenileme ve güncelleme aşamasında olan uygulama, geçtiğimiz günlerde 2.0.2 sürümüne güncellenerek finans dünyası ile buluşmuştu. Bu güncellemenin ardından uygulamada bir dizi yeni iyileştirme daha yapıldı ve bugün 2.0.5 sürümü ile finans dünyasının kullanımına sunuldu. Artık Finans dünyası, yenilenen uygulama üzerinden finans, ekonomi, bankacılık, ve sektör haberlerini, piyasa verilerini anlık olarak iOS işletim sistemli mobil cihazlarının üzerinden takip edebilecekler.

Yenilen Finansgundem.com uygulamasını, aşağıdaki linke tıklayarak indirebilir veya cihazınız üzerindeki mevcut uygulamayı güncelleyebilirsiniz.

Finansgundem.com iOS uygulaması indir

indir iOS

Not: Uygulamayı önceden kullanan ve sorun yaşayan okuyucularımız, uygulamayı cihazlarından kaldırıp yeniden kurmaları gerekmektedir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)