BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFinans Gündem’in yeni kalemi Tim Troy ABD’den yazacak----

Finans Gündem’in yeni kalemi Tim Troy ABD’den yazacak

Finans Gündem’in yeni kalemi Tim Troy ABD’den yazacak
16 Mart 2018 - 08:00 www.finansgundem.com

Güçlü bir yazar Tim Troy, yeni bir köşe “Yeni Dünya Penceresi” Finans Gündem’de… Yeni bakış bağımlılık yaratacak… İlk yazı geliyor…

FINANSGUNDEM.COM

Finans dünyasındaki haber yarışında, habercilik ustalığında Türkiye’nin bir numarası olmak kolay değil…

Emek, heyecan, enerji, yaratıcılık, güçlü ve dik duruş kadar vizyon da ister…

24 saat canlı ve sıcak haber trafiğiyle Türkiye ve küresel ekonominin nabzını tutmak ne kadar önemliyse, onu işleyecek, vitrine taşıyacak, can alıcı sunumlarla ortaya koyacak yetenekler de gerekir.  İşinin ehli yönetici bir ekiple, güçlü bir yazar kadrosunun buluştuğu bir haber portalının bileğini kim bükebilir!?

'Yazı Ailesi'ne güçlü bir katılım

İşte ‘tarif’in adresi, üstünlüğü ‘yılın ekonomi internet sitesi’ ödülüyle perçinlenmiş, finans profesyonellerinin vazgeçilmezi finansgundem.com, yeni bir isimle büyüyor. Yazı Ailesi’ne güçlü bir ‘kalem’ daha katılıyor.

‘Yeni Dünya Penceresi’ açılıyor

Patronların, CEO’ların, CFO’ların, genel müdürlerin, üst düzey yöneticilerin, iş dünyasının önemli temsilcilerinin ortak internet ekonomi haber portalı, Türkiye’nin bir numarası finansgundem.com, şimdi de ‘Yeni Dünya Penceresi’ni açıyor…

İşte yeni kalem Tim Troy

Ekonominin her dalında, alanında uzman, ünlü, bestseller eserlere imzasını atmış güçlü yazarlarla gündem yaratan finansgundem.com, okurlarını yeni bir kalemle tanıştırıyor: Tim Troy.

Finansgundem.com’da, bankacılıktan makro ekonomiye, faktöringden leasing’e,  para piyasalarından ödeme sistemlerine, emlaktan teknolojiye yerel ve global can damarı konulara yeni bir ‘bakış’ ekleniyor. Tim Troy’la, ABD'deki Türk girişimciler, markalar, iş adamları 'Yeni Dünya Penceresi’yle geliyor.

Bu köşe bağımlılık yaratacak

Artık isimler, olaylar, dev adımlar, yatırımlar, bombalar, flaşlar, gerçekler, sırlar Tim Troy’un köşesinde yer alacak. Her yazı şaşırtacak, merak uyandıracak.

İddia ediyoruz, ‘Yeni Dünya Penceresi’nden bakış, kısa zamanda bağımlılık yaratacak. 

Tim Troy’la tanışmaya, pencereyi açmaya hazır olun.

İlk yazı 19 Mart Pazartesi geliyor…

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)