BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFikret Orman: Maçın hakemi değiştirilsin----

Fikret Orman: Maçın hakemi değiştirilsin

Fikret Orman: Maçın hakemi değiştirilsin
02 Mart 2016 - 11:53 www.finansgundem.com

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe maçıyla ilgili basın toplantısı düzenledi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'da düzenlediği basın toplantısında Fenerbahçe maçının hakemi Cüneyt Çakır'a ağır eleştirilerde bulundu ve, "Bir daha derbi maçlarımızda Cüneyt Çakır'ı görmek istemiyoruz" dedi. Orman, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın oynayacakları Torku Konyaspor maçının hakemliğine atanan Yaşar Kemal Uğurlu'nun Konya doğumlu olmasına dikkat çekerek, "Bu atama şaibelidir, hakemin değiştirilmesini istiyoruz" diye konuştu.

İşte Fikret Orman'ın açıklamaları...

- Cüneyt Çakır gibi tecrübeli bir hakemin Avrupa'da böyle maç yönettiği zaman bir daha maç verilir mi, gözden geçirilmeli. Bu video ders olarak gösterilmeli. 

- Beşiktaş Cüneyt Çakır'ın derbilerdeki bu hareketlerine ilk defa maruz kalmıyor. Beşiktaş Çakır'la 11 maça çıktı, 7 mağlubiyet aldı, 3 galibiyet, 1 de beraberlik alabilmiş.- Derbi maça dikkat ederseniz 11 kilometre koşan oyuncu yok, çünkü hakem oyunu o kadar çok durdurdu ki. Durumu idare etmiştir. İşin vahim tarafı birçok gazeteci de maçtan önce yazdı bunları; "Böyle böyle olacak" diye... Ve senaryo hepimizin gözleri önünde ortaya geldi.

"CÜNEYT ÇAKIR'DAN BAŞKE HAKEM Mİ YOK!"

- Mesele Beşiktaş'ın kalmış olduğu haksız durumdur. Beşiktaş'ın buna artık tahammülü kalmamıştır. Artık bu durumlarda daha çok sesimiz çıkacak, daha fazla karşınıza görüntülerle çıkacağız. Türkiye'de Cüneyt Çakır'dan başka hakem mi yok ki, her derbiye o veriliyor.

- Bir başka mesele de efsane başkanımız Süleyman Seba ile alakalı. Süleyman Seba'ya hafta sonu galiz küfürler edilmiştir. Çok üzücü. Süleyman Seba'ya, Lokomotiv Moskova maçında da bariz küfürler edilmiştir.

"KÜFÜRÜN MAZERETİ OLMAZ"

- Spor adamlarının görevi bu gibi şeylerin önüne geçmektir. Küfürün mazereti olmaz. Bizim Fenerbahçe'den beklentimiz bunların arkasında durulmamasıydı. Kendinizle alakalı birşey olunca kendi taraftarınıza hakaret ediyorsunuz, başka bir camiaya olunca da tepki göstermelisiniz.

- Madem Süleyman beyi çok seviyorsunuz, o zaman küfürleri kınayacaksınız. Aziz Yıldırım beye bizim basketbol maçında küfür edilmiş. Ben kınıyorum.  Ölmüş insanlara saygı gösterilmesi lazımdır. Bunlar çok ayıp şeylerdir.

- Derbi maçta Fenerbahçeli taraftarlar gelip fotoğraf çektirdi, gayet iyi ağırladı. Neden bize küfür edilmedi? İnsanlar biraz da kusuru kendilerinde aramalı.

"KONYASPOR MAÇININ HAKEMİNİN DEĞİŞTİRİLMESİNİ İSTİYORUZ"

 - Konyaspor ile yarın oynayacağımız maça Konya nüfuslu bir hakemin (Yaşar Kemal Uğurlu) atanması, şaibe oluşturmuştur. Biz bu tür dedikodulara son verme adına, hakemin değiştirilmesini istiyoruz.

- Biz maçın skorunun sahada alınmasının istiyoruz. Başka da bir şey istemiyoruz. MHK'nin buna göre atama yapmasını bekliyoruz.

- Bizim üsluplarımız var. Hakem odaları basmayız, soyunma odasına inmeyiz. Beşiktaş'ın hakkını kimseye yedirmeyeceğiz. Ben 4 yıllık Beşiktaş başkanıyım, daha bir gün ceza almadım. Ahmet Nur Çebi, 2. başkanımız. Daha 1 gün ceza almadı.

"CÜNEYT ÇAKIR'I DERBİ MAÇLARIMIZDA GÖRMEK İSTEMİYORUZ"

-  (Cüneyt Çakır'a) Başakşehir maçında biri gelip seni tehdit ediyor, hakaret ediyor, gözlemci yazıyor ama sen raporuna yazamıyorsun. Bu cesareti gösterememiş hakemi derbiye veriyorsunuz. Bu maç bize şunu göstermiştir: Stat çok önemli bir şey, stat rakibi baskı altına alan bir şey."Biz bir daha derbi maçlarımızda Cüneyt Çakır'ı görmek istemiyoruz.

- (Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu'nun derbi maç sonrası attığı tweet hakkında) Çok ayıp şeyler bunlar. İlhan tanıdığımız biri, Fenerbahçe için hapislere girmiş biri..

BASIN TOPLANTISINA REKOR İLGİ!

Toplantıyı 12 kameraman, 18 foto muhabiri ve 5 editör takip ederken, salonda toplam 52 kişi bulunuyor. Vodafone Arena'da gerçekleştirilen toplantıya medya büyük ilgi gösterdi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)