BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFibabanka’ya “Çalışan Bağlılığı Başarı Ödülü”----

Fibabanka’ya “Çalışan Bağlılığı Başarı Ödülü”

Fibabanka’ya “Çalışan Bağlılığı Başarı Ödülü”
18 Mayıs 2018 - 12:42 www.finansgundem.com

Fibabanka, Aon Hewitt’in 2017 Aon Best Employers programı kapsamında ‘Çalışan Bağlılığı Başarı Ödülü’nün sahibi oldu.

Türkiye’de üç yıldan uzun bir süredir faaliyet gösteren ve en az 50 çalışanı bulunan şirketlerin katılımı ile yapılan, Türkiye’nin en geniş katılımlı işyeri araştırması olan Aon Best Employers programında şirketler; çalışan bağlılığı, liderlik, işveren markası ve performans kültürü endeks değerlerine göre değerlendirildi. Aon Hewitt ile birlikte yaptıkları bağlılık araştırması sonuçlarında, yaptığı çalışmalarla bir önceki döneme göre çalışan bağlılığı skorunda ve çalışan deneyimini etkileyen kariyer olanakları, eğitim ve gelişim imkânları, marka gibi diğer iş unsurlarında gelişme göstererek Çalışan Bağlılığı Başarı Ödülü’nü almaya hak kazanan Fibabanka’nın ödülünü Fibabanka İnsan Kaynakları Direktörü Yavuz Çelik teslim aldı. 

Kurumların fark yaratabilmesindeki temel unsurun çalışanlar olduklarını vurgulayan Fibabanka İnsan Kaynakları Direktörü Yavuz Çelik, “Dijitalleşen dünyada, iş yapış biçimleri değişmekte, katma değerli fikir üretme, kuruma vizyon getirme gibi konularda çalışanlar şirketlerde daha kritik roller üstlenmekte. Böyle bir ortamda yetenekli ve vizyoner çalışanları şirkete çekmek, onları şirkette tutmak daha da önemli hale geliyor. Biz de Fibabanka olarak insan kaynakları politikamızı bu anlayış doğrultusunda oluşturuyor, çalışanlarımıza ve bankamıza fayda sağlayacak uygulamaları hayata geçirmeye gayret ediyoruz. Bu çalışmalarımızın da böylesine prestijli bir ödüle layık görülmesinden büyük mutluluk ve gurur duyduk” açıklamasında bulundu. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)