BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFibabanka'dan KOBİ'lere Ramazan desteği----

Fibabanka'dan KOBİ'lere Ramazan desteği

Fibabanka'dan KOBİ'lere Ramazan desteği
27 Mayıs 2016 - 17:51 www.finansgundem.com

Fibabanka’nın yeni kampanyası ile esnaf ve KOBİ’ler 50.000 TL’ye kadar 36 aya vadede kredisini şimdi alıyor, bayramdan sonra ödüyor

Fibabanka, esnaf ve KOBİ’lere sunduğu ayrıcalıklı ürün ve hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor. Ramazan destek kredi kampanyası ile esnaf ve KOBİ’lerimiz, Ramazan Bayramı’na kadar kredisini kullanabiliyor, ödemesini ise bayramdan sonraya öteliyor.

04 Temmuz 2016 tarihine kadar devam edecek kampanyadan yararlanmak isteyen esnaf ve KOBİ’ler, Fibabanka Şubelerinden ve fibabanka.com.tr’den krediye başvurabiliyorlar.

Fibabanka Perakende Bankacılık’tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Ergun, kampanya hakkında şunları söyledi: “Fibabanka olarak esnaf ve KOBİ müşterilerimizin finansman ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunmayı önemsiyoruz. Bu kampanyayla esnaf ve KOBİ’lerimizin, Ramazan ayı harcamalarını düşünerek kredilerini şimdi kullandırıyor, bayrama kadar ödeme yapmalarını beklemiyoruz. Ekonomimizin can damarı olan KOBİ ve esnaflarımızın, benzer kampanyalarla ilerleyen dönemlerde yine yanında olmaya devam edeceğiz.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)