BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFibabanka'da istifa----

Fibabanka'da istifa

Fibabanka'da istifa
18 Temmuz 2017 - 17:56 www.finansgundem.com

Fibabanka Genel Müdür Yardımcısı Emre Ergun görevinden istifa ederek ayrıldı

2010 yılında faaliyete başlayan Fibabanka'da istifa yaşandı. Bankanın genel müdür yardımcılarından olan Emre Ergun görevinden istifa ederek ayrıldı.

EMRE ERGUN KİMDİR?

1976 doğumlu Emre Ergun, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden 1997 yılında mezun oldu. Bankacılık kariyerine başladığı Citibank A.Ş’de Satış ve Pazarlama alanlarında yönetici olarak çalıştıktan sonra 2004 yılında Finansbank A.Ş. bünyesine katıldı. Finansbank’ta İş Geliştirme ve Strateji ile Bireysel Bankacılık Satış Birim ve Grup Yöneticiliği görevlerinde bulundu. 2007 yılından itibaren Credit Europe Bank grubunda sırasıyla Ukrayna ve Romanya’da Bireysel Bankacılık ve Kredi Kartları’ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlendi.Ergun son olarak Fibabanka A.Ş. İcra Kurulu Üyesi ve Perakende Bankacılık (Bireysel ve KOBİ) ve Özel Bankacılık ile Dağıtım Kanalları’ndan sorumlu Koordinatör olarak görev yapıyordu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Misafir25 Ağustos 2017 13:47

    Bu nasıl kovma? Adam, daha büyük bankada yine GMY olarak iş bulmuş!

  • Ali Ergül 18 Temmuz 2017 19:34

    Hüsnü bey, bankanın performansından hiç memnun değilmiş, her toplantıda kök söktürüyormuş. Büyüme yok, batık çok, kar az.. Hüsnü bey bunu kaldırmaz. Akrabası da olsa kovar..ki öyle de oldu..