BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFETÖ'nün yeni planı----

FETÖ'nün yeni planı

FETÖ'nün yeni planı
06 Aralık 2016 - 07:38 www.finansgundem.com

Firari terörist Emre Uslu, FETÖ'nün sinsi planıyla ilgili provokasyona başladı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün firari tetikçisi Emre Uslu, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla örgütün yeni planını da deşifre etmiş oldu. Uslu, Alevi vatandaşların hedef alınacağını ileri sürerek bir provokasyona daha imza attı.

FETÖ'NÜN YENİ HEDEFİ ALEVİLER

Her gün algı operasyonu yapmasına alışık olduğumuz FETÖ tetikçisi Uslu'nun 2 ay kadar tweet atmayıp sonradan ortaya çıkması, akıllara yeni bir planla geri dönmüş olduğu düşüncesini getirdi. İşte firari terörist Uslu'nun o tweeti; "Gözlemlerim doğruysa 2017'de Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve Alevileri hedef alacak. CHP'yi Metin Feyzioğlu gibi birine vermek isteyecek"

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fatih,islambul06 Aralık 2016 11:32

    Ben,Suniyim,Birçok,Alevi,dostum,arkadaşım,var,bizler,bu,topraklarda,kardeşçe,yaşamışız,,bundan,sonrada,,kardeşçe,yaşayacağız,,

  • Bedduaya lanet duaya davet 06 Aralık 2016 11:03

    Bu adamı pohum kadar sevmem ama reis asıl batiyla sorunlu. Tr de ise batı ile irtibatı olan bi chp kaldı. Reyiz onun uzerine yuruyecektir. Doğal olarak Alevileri de karşısına alacaktır zira batili değerleri benimsemiştirler kahir ekser itibariyle. Emre herifini begenmeyin ama tespitini zamna gösterecek.

  • Fetönüz batsın06 Aralık 2016 10:03

    Şu ülkeye zerre faydanız dokunmadı din tüccarları, sizin yüzünüzden alakasız bir yığın insan mağdur oldu

  • zararlı haşerat06 Aralık 2016 09:31

    haşeratlara ne yapılıyorsa bu şahsada aynısı yapılmalı...rahat rahat yaşamamalı dünyada...yaptığını karşılığı hemen verlmeli.