BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFETÖ'den ihanete ayda 1 milyon dolar----

FETÖ'den ihanete ayda 1 milyon dolar

FETÖ'den ihanete ayda 1 milyon dolar
14 Aralık 2017 - 06:56 www.finansgundem.com

FETÖ'nün yasa dışı faaliyetlerini kitap yapan Amerikalı avukat Amsterdam, terör örgütünün lobi faaliyetleri için ayda 1 milyon dolar harcadığını söyledi

FETÖ'nün dünya genelindeki hukuk dışı faaliyetlerini ve para trafiğini deşifre eden Amerikalı Avukat Robert Amsterdam, "Fethullah Gülen'in Washington'da lobicilik faaliyetlerine ayda neredeyse 1 milyon dolar harcadığını söyleyebiliriz" diye konuştu. Amsterdam&Partners firması ile Türkiye'nin Amerika'daki avukatı olarak çalışan Robert Amsterdam şunları söyledi:

AMERİKALILAR ŞOK OLUYOR: Gülen Örgütü'nün Amerika'daki vergi mükelleflerinin milyonlarca dolarlık parasını aldıklarını görünce şok oluyorlar. Pek çok veli ve öğretmen okullarla ilgili bize ulaşıyor.

AYDA 1 MİLYON DOLAR HARCIYOR: Gülen Türkiye'ye karşı bazı örgütlere, bazı kuruluşlara paralar ödüyor ve bunlar da aslında Gülen'in profilini yükseltiyor. Örneğin, Gülen'in Washington'da halkla ilişkiler, lobicilik faaliyetlerine ayda neredeyse 1 milyon dolar harcadığını söyleyebiliriz. Bunu da bizim faaliyetlerimize karşı yapmaya çalışıyor.


Avukat Robert Amsterdam

ABD FARKINA VARMAYA BAŞLADI: (Başlangıca göre FETÖ ile mücadelede hangi noktadasınız?) Çok iyi bir konumda. Bu iyi haber. Ben Fethullah Gülen hakkında ilk konuşmaya başladığımda, insanlar bana inanmıyordu. Ama bu darbe girişimi ve bizim günlük çalışmalarımız sayesinde, Gülen'in Türkiye'ye saldırmak için harcadığı büyük meblağlar sayesinde, insanlar onun kim olduğunu ve ne yapmaya çalıştığını anlamaya başlıyor.

İKİNCİ KİTAP GELİYOR
FETÖ ile mücadelesini "Aldatma İmparatorluğu: Gülen Sözleşmeli Okul Ağı Üzerine Bir Araştırma" kitabında anlatan Amsterdam, yakın zamanda Türkçe olarak basılacağını da söyledi. Amsterdam ayrıca ikinci bir kitap daha yayınlayacaklarını belirtti. (Sabah)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)