BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFETÖ'den aranan Arif Erdem nasıl kaçtı?----

FETÖ'den aranan Arif Erdem nasıl kaçtı?

FETÖ'den aranan Arif Erdem nasıl kaçtı?
25 Ağustos 2016 - 12:05 www.finansgundem.com

2014 yılında ABD’ye kaçan Hakan Şükür dışında İsmail Demiriz dün gözaltına alındı. Arif Erdem ve Uğur Tütüneker’in ise geçen ay yurt dışına çıktıkları tespit edildi

Yurt dışında bulunan Hakan Şükür için çıkarılan kararın yanı sıra Arif Erdem ve Uğur Tütüneker hakkında da Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nden 'silahlı terör örgütüne üye olma' suçu kapsamında yakalama kararı alındı. Hakan Şükür dershaneler krizi ardından AK Parti milletvekilliğinden istifa etmiş, 17-25 Aralık girişimi sonrasında FETÖ/PDY adına birçok eyleme iştirak etmişti. Arif Erdem, İsmail Demiriz ve Uğur Tütüneker'in uzun yıllar FETÖ/PDY'nin içerisinde yer aldıklarına ilişkin çok sayıda bilgi ve belge kamuoyuna yansımıştı.

Öte yandan İsviçre İkinci Lig kulübü FC Wil, hakkında gözaltı kararı çıkarılan teknik direktörü Uğur Tütüneker'in sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

İSMAİL DEMİRİZ GÖZALTINA ALINDI

Talimat üzerine harekete geçen polis dört şüphelinin adreslerinde gözaltı ve arama çalışması başlattı. İsmail Demiriz Büyükçekmece'deki evinde gözaltına alınırken diğer üç ismin yurt dışında olduğu tespit edildi. Arif Erdem'in darbe girişimi sonrasında 23 Temmuz'da Edirne/İpsala Hudut Kapısı'ndan çıkış yaptığı, Uğur Tütüneker'in 7 Temmuz günü Atatürk Havalimanı'ndan yurt dışına çıktığı, Hakan Şükür'ün ise uzun süredir zaten yurt dışında olduğu belirlendi. Soruşturma kapsamında geçtiğimiz hafta Hakan Şükür'ün evinde arama yapılmıştı. Diğer üç futbolcunun da evinde hakimliğin yeni kararı üzerine arama başlatıldı.

Uğur Tütüneker'den FETÖ açıklaması!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)