BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFETÖ soruşturmasında 12 bin polis açığa alındı----

FETÖ soruşturmasında 12 bin polis açığa alındı

FETÖ soruşturmasında 12 bin polis açığa alındı
04 Ekim 2016 - 01:40 www.finansgundem.com

Emniyet Genel Müdürlüğü, FETÖ/PDY soruşturmasında 12 bin polisi açığa aldı

Habertürk'ün haberine göre, Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görevli yaklaşık 12 bin polisin açığa alındı. Yapılan araştırmalar sonunda 81 kentte açığa alınmasına karar verilen polislere bugün itibarıyla tebligatların yapılacağı öğrenildi.

BAKANLIK TEMİZLİK BAŞLATTI

İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü'nde büyük bir operasyon başlattı. Bakanlık 81 ilde çok sayıda polisin FETÖ/PDY üyesi şüphesiyle görevden uzaklaştırılması kararını aldı. Aralarında çeşitli rütbelerde bulunan müdürlerinde olduğu yaklaşık 12 bin polisin örgüt ile bağlantısı olduğu iddia edildi. Operasyon kapsamında Ankara'da 1350, İzmir 570, Diyarbakır'da 650 ve Hakkari'de 350 emniyet mensubuna görevden el çektirildiği öğrenildi. Açığa alınanların arasında üst düzey emniyet müdürlerinin de olduğu belirtildi.

SORUŞTURMA SONUNDA İHRAÇ

İçişleri Bakanlığı tarafından açığa alınan polisler hakkındaki soruşturmayı polis başmüfettişlerin yürütecek. Soruşturmalar sonucunda, FETÖ/PDY ile bağlantısı olduğu belirlenen polislerin meslekten ihraç edileceği öğrenildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)