BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisFerit Şahenk ortaklarına rakip olacak!----

Ferit Şahenk ortaklarına rakip olacak!

Ferit Şahenk ortaklarına rakip olacak!
12 Temmuz 2016 - 09:08 www.finansgundem.com

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, ortaklarına rakip olmaya çalışıyor

Ünlü steak restoranı Nusr-et'in yaratıcıları Nusret Gökçe ile Mithat Erdem, geçen yıl 20 milyon dolara Etiler'in simgesi Venüs Pastanesi'nin mülkünü satın almış, 2 milyon dolara da Venüs'e ortak olmuşlardı.
Bu kez etçi değil, Türkiye'de olmayan lüks bir pastane açmak isteyen ortaklar, önceki hafta yeni mekanlarının inşaatını da başlattılar.

MİLYON DOLARLAR TELAFFUZ EDİLİYOR!

Bu arada, 2010'da Nusret'in yüzde 50'sini 6.8 milyon dolara sattıkları ortakları Ferit Şahenk'in, Gökçe ile Erdem'e bu sektörde rakip olmaya çalıştığını öğrendim. Doğuş Grubu'na bağlı d.ream ile Türkiye ve uluslararası platformda pek çok işletmeye ortak olan Ferit Şahenk, İstanbul'un en iyi pastaneleri sıralamasında tartışmasız ilk üçe giren Dolce'ye ortak olmak istiyormuş.

Bunun için kurmayları, Kuruçeşme ve Vaniköy'deki şubelerinde baş döndürücü tatlara imza atan Dolce'nin yaratıcısı Nilgün Ertuğ ile milyon dolarların telaffuz edildiği bir pazarlık halindeymiş. Ortaklarının pastane işine girmesinin ardından Ferit Bey'in de Dolce'ye ortak olmak istemesi ilginç geldi doğrusu!

Bülent Cankurt-Sabah

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)