BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakFenerbahçe'ye büyük müjde----

Fenerbahçe'ye büyük müjde

Fenerbahçe'ye büyük müjde
10 Ekim 2014 - 09:04 www.finansgundem.com

Şükrü Saracoğlu Stadı’nın hemen yanında yer alan İstanbul Anadolu Lisesi'nin arazisi Fenerbahçe Kulübü'ne geçti

Şükrü Saracoğlu Stadı’nın hemen yanında yer alan bilinen adıyla Kenan Evren yeni adıyla İstanbul Anadolu Lisesi’ninarazisi bu eğitim öğretim sezonunun ardından sarı-lacivertli kulübün olacak. Yönetim buraya AVM yapmayı planlıyor.

Fenerbahçe Yönetimi, kolej arazisinin ardından önemli bir hamle daha yaparak, Kenan Evren Lisesi arazisi ile ilgili sorunu da çözdü.   

Şükrü Saracoğlu Stadı’nın hemen yanında yer alan bilinen adıyla Kenan Evren yeni adıyla İstanbul Anadolu Lisesi’nin arazisi bu yılki eğitim öğretim sezonunun ardından sarı-lacivertli kulübün olacak. Fenerbahçe Kulübü, bu arazi için söz verdiği 3 okul ve spor salonunun yapımını yıllar önce bitirmesine rağmen bir türlü liseyi alamamıştı.   

ÜÇ YIL ERTELENDİ

Yaklaşık üç yıldır sürekli ertelenenbu durum bu eğitim öğretim döneminde son bulacak. Kulüp, Maliye ve Milli Eğitim Bakanlıkları ile yaptığı son görüşmelerin ardından amacına nihayet ulaştı. Bu sene son ders zili çaldıktan sonra kritik öneme sahip lisenin bulunduğu arazi artık sarı-lacivertli kulübe geçecek.   

Yönetim burada daha önce planladığı Alışveriş Merkezi Projesi’ni hayata geçirecek. Stadın hemen yanında olması sebebiyle kritik öneme sahip arazi üzerine yapılacak AVM’den ciddi gelir bekleniyor. Buradan elde edilecek kiralar ve diğer kalemler kulübü ekonomik anlamda çok rahatlatacak.   

TOPUK VE PENDİK

Sarı- lacivertli kulüp uzun vadeli gelir getirici çalışmalara ayrıca devam ediyor. Topuk Yaylası’nın tapusunın alınması ve tüm sportif faaliyetlerin taşınacağı Pendik’teki dev arazi bunların başında geliyor. Yönetim bakanlıklarla yaptığı sıkı görüşmelerin ardından bu iki konuyu da çözmek üzere.   

Topuk Yaylası’nda yapılan çalışmalar neticesinde tesisin önündeki göl halkın kullanımı için bırakılırken, arazinin sarı-lacivertli kulüpte kalması planlanıyor.
Bu çerçevede hazırlanan anlaşmaların kısa sürede imzalanması bekleniyor. Kulüp buranın tapusunu aldıktan sonra Yayla’daki yatırımlarını daha da artıracak.  
Fenerbahçe Koleji’nin bulunduğu arazinin de sahibi olan yönetim buraya da yatırımını sürdürecek. Yaklaşık 600 öğrencisi bulunan kolejdeki öğrenci sayısının 2 binlere çıkarılması hedefleniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)