BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe yıldız oyuncuyu getiriyor----

Fenerbahçe yıldız oyuncuyu getiriyor

Fenerbahçe yıldız oyuncuyu getiriyor
24 Haziran 2018 - 14:45 www.finansgundem.com

Fenerbahçe, bir dünya yıldızına imza attırmak için geri sayıma geçti

Ali Koç ile yeni bir döneme başlayan Fenerbahçe gözünü transferlere çevirdi... Sarı lacivertliler bir dünya yıldızını renklerine bağlamak üzere.

Fenerbahçe, yıllardır gündemde olan Milos Teodosic transferini bu yaz bitirebilir. Sırbistan'ın önde gelen haber siteleri Novosti ve Mondo'da yer alan haberlere göre Zeljko Obradovic, NBA ekibi Los Angeles Clippers'tan ayrılması gündemde olan 31 yaşındaki yıldız oyuncuyu takibe aldı. Bu oyuncunun sarı lacivertlilere transferi çok yüksek ihtimal.

Eğer Clippers, Teodosic'i serbest bırakırsa kontratının garanti olan 2.1 milyon dolarlık kısmını ödeyecek. Bu durumda Sırp oyun kurucunun Avrupa'ya dönmesi ve ilk adresinin Fenerbahçe olması bekleniyor. Clippers'ın kararı, transferde belirleyici olacak.

LA Clippers, garanti kontratının 2.1 milyon dolarlık kısmını ödeyip serbest bırakırsa, 31 yaşındaki Sırp yıldız Milos Teodosic'in adresi İstanbul olacak. Fenerbahçe böylece Brad Wanamaker’ın boşluğunu daha önemli bir isimle dolduracak.

Fenerbahçe’nin Ali Koç başkanlığındaki yeni yönetimi, erkek basketbol takımı için sponsor arayışlarını sürdürüyor. Yeni başkan Ali Koç, Ferit Şahenk ile bir araya gelecek ama bu görüşmeden olumlu bir sonuç çıkması beklenmiyor.

Sahibi Türk olan ABD'nin popüler yoğurt markası Chobani veya Koç Grubu'nun lokomotif şirketlerinden Arçelik, sarı-lacivertli erkek basketbol takımının yeni destekçisi olacak. Genel Menajer Maurizio Gherardini, yeni yönetimden garanti aldıktan sonra transfer çalışmalarını hızlandırdı. (Skor)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)