BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe transferi resmen açıkladı!----

Fenerbahçe transferi resmen açıkladı!

Fenerbahçe transferi resmen açıkladı!
14 Temmuz 2018 - 17:56 www.finansgundem.com

Son dakika haberine göre Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nu transfer ettiğini resmen açıkladı! Sarı-lacivertliler, genç futbolcuyu dün İstanbul'a getirmişti

Fenerbahçe'den bir transfer daha! Teknik direktörlüğe Phillip Cocu'yu getiren sarı-lacivertliler, Altınordu'dan Berke Özer ve Barış Alıcı'dan sonra, dün İstanbul'a getirdiği Ferdi Kadıoğlu'nun transferini resmen açıkladı.

18 yaşındaki orta saha, geçen sezon NEC Nijmegen formasıyla 39 karşılaşmada 8 kez gol sevinci yaşarken, 13 de asist yaptı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Kulübümüz, NEC Nijmegen forması giyen, Hollanda genç milli takımı oyuncusu, 1999 doğumlu Ferdi Erenay Kadıoğlu’nu kadrosuna katmıştır. 

Ferdi Kadıoğlu’na Fenerbahçe Ailesi’ne hoşgeldin diyor, çubuklu forma altında nice zaferler ve şampiyonluklar dolu yıllar diliyoruz.

Teknik Direktörümüz Phillip Cocu, Ferdi’nin transferiyle ilgili şu sözleri kullandı:

‘Ferdi gibi genç, yetenekli ve potansiyeli çok yüksek olan bir oyuncuyu Fenerbahçe ailesine katabilmekten dolayı çok mutluyuz. Takıma uzun yıllar hizmet vermesini diliyorum.’" 

FERDİ KADIOĞLU KİMDİR?

Fenerbahçe'nin bu sezonki 3. transferi olan 18 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu Hollanda'da Nijmegen takımında formasını terletiyor... Hollanda ekibiyle 2021 yılına sözleşmesi bulunan Kadıoğlu, bugüne kadar Nijmegen formasını 70 kez giydi. Kadıoğlu, bu karşılaşmalarda 12 gol atarken, 16 da asist yaparak dikkat çekici bir performans sergiledi. 
Genç oyuncu Hollanda'nın alt yaş takımlarında ise 35 maçta oynadı ve 9 gol attı.

1,74 boyundaki Hollanda doğumlu Ferdi Kadıoğlu, merkez orta sahanın yanı sıra sağ kanatta görev yapabiliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)