BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe Kadıköy'de siftah yaptı----

Fenerbahçe Kadıköy'de siftah yaptı

Fenerbahçe Kadıköy'de siftah yaptı
25 Eylül 2016 - 17:54 www.finansgundem.com

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Gaziantepspor'u 2-1 yenerek seyircisi önünde bu sezon ilk galibiyetini aldı.

Süper Lig'deki ilk galibiyetini geçen hafta alan Fenerbahçe, taraftarı önündeki ilk galibiyetini de  Gaziantepspor karşısında aldı: 2-1. Sarı Kanarya'ya 3 puanı getiren isimler ise Emenike ve Josef de Souza oldu.
Maça çok hızlı giren Fenerbahçe, aradığı golü 22. dakikada Emenike'nin kafasından buldu. Golden sonra da özellikle Volkan Şen'le bir çok net pozisyon bulan Sarı Kanarya, ilk yarıda farkı açamayınca devre 1-0 sona erdi. İkinci yarıda da etkili olan taraf Fenerbahçe olsa da, golü bulan taraf Gaziantepspo oldu. 80. dakikada Kjaer'den topu kurtaran Ghilas, Volkan Demirel'le karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara gönderdi ve skora dengeyi getirdi. Ancak Fenerbahçe'nin cevabı gecikmedi ve sarı lacivertliler 86'da Josef de Souza'yla yeniden öne geçti. Kalan dakikalarda da hata yapmayan Fenerbahçe, 90 dakikayı 2-1 galip tamamladı.
Bu sonuçla Fenerbahçe 7 puana yükselirken Gaziantepspor 4 puanda kaldı.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)