BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaFed'in Kongre'ye sunacağı raporun detayları açıklandı----

Fed'in Kongre'ye sunacağı raporun detayları açıklandı

Fed'in Kongre'ye sunacağı raporun detayları açıklandı
23 Şubat 2018 - 20:18 www.finansgundem.com

Fed'in yarıyıllık para politikası raporunda işgücü piyasasının tam istihdama yakın ya da bir miktar üzerinde olduğu belirtildi

Fed Yönetim Kurulu'nun Cuma günü Kongre'ye sunacağı yarıyıllık raporunda işgücü piyasasının tam istihdama yakın ya da bir miktar üzerinde olduğu belirtildi.

“İsithdam piyasası ne kadar sıkı? Bunu tam olarak bilmenin bir yolu yok; işgücü piyasası şu anda tam istihdama yakın ya da hafif üzerinde gibi görünüyor. İşsizlik oranı çoğu tahminin bir miktar altında ve işgücüne katılım oranı trende ilişkin tahminlere görece yakın.” ifadesi yer aldı.

İstihdam artışının işgücü piyasasındaki güçlenmeyle uyumlu olmayı sürdürdüğü ifade edilen raporda, ücret artışlarının temposunun ılımlı olduğunun altı çizildi. Raporda, ücret artışlarının muhtemelen üretkenlik artışının geçtiğimiz yıllardaki cansız temposundan etkilendiği belirtildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)