BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaFed Bej Kitap yayımlandı----

Fed Bej Kitap yayımlandı

Fed Bej Kitap yayımlandı
01 Mart 2017 - 22:34 www.finansgundem.com

Fed'in Bej Kitap raporuna göre, ABD ekonomisi "sınırlı" ve "ölçülü" bir aralıkta büyüme kaydetti

Fed'in Çarşamba günü yayınladığı Bej kitap raporuna göre ABD ekonomisi, Ocak ayının başlarından Şubat ayının ortalarına kadar "sınırlı" ve "ölçülü" arasında bir seviyede büyüme kaydetti.

Fed'in son raporundan bu yana tüketici harcamaları sınırlı bir büyüme kaydederken, perakende satışlar ise ülke genelinde "hafif" bir düzlemde artış kaydetti. Otomobil satışları ülke genelinde farklılık gösterirken, çoğu bölgede satışların yukarı yönde hareket ettiği belirtildi. Turizm aktiviteleri karışık, ancak çoğunlukla güçlü seyretti.

ABD Merkez Bankası'ndan gelen açıklamaya göre, işgübü piyasasının, fiyat baskısındaki değişikliğin az miktarda olduğu bir ortamda sıkı olduğu belirtildi. Bunun yanısıra, ülke genelinde istihdamın "ölçülü" olarak arttığı bildirildi.

Fed'in Bej kitap raporunda birkaç bölgede maaşlarda artış görüldüğü söylenirken, bazı bölgelerde ise işçi eksikliğinde genişleme olduğu kaydedildi.

Çoğu bölge, satış fiyatlarının "sınırlı" ve "ölçülü" bir artış gösterdiğini söyledi.

BloombergHT

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)