BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFED adayı parasal genişleme konusunda kaygılı----

FED adayı parasal genişleme konusunda kaygılı

FED adayı parasal genişleme konusunda kaygılı
16 Mayıs 2018 - 08:32 www.finansgundem.com

Fed adayı Claride, parasal genişleme programı konusunda kuşkuları olduğu sinyali verdi

ABD Başkanı Donald Trump'ın Fed Yönetim Kurulu'nda boş bulunan üyelikler için aday gösterdiği Richard Clarida ve Michelle Bowman, Fed'in tam istihdam ve düşük enflasyon hedeflerinin başarılması için en iyi çabalarını gösterecekleri sözü verdiler.
Trump'ın aday gösterdiği görevlere atanmalarında nihai kararı verecek olan Senato'da dün Bankacılık Komitesi önününe çıkan Claridave Bowman, Fed politikalarına ilişkin görüşmerini de ortaya koydular.
Richard Clarida, Senato Bankacılık Komitesi'nde yaptığı konuşmada,Fed'in tahvil alım programını desteklemekten çekinir göründü.

Pimco'ya danışmanlık yapan bir ekonomist olan Clarida, "Fed'in önemli hedeflerinin başarılmasına dengeli bir yaklaşım sergileyen para politikalarını destekleyeceğim" diye konuştu. Ancak Claride,
parasal genişleme olarak bilinen Fed'in tahvil alım programların yeni turlarını destekleyip desteklemeyeceği konusunda kuşkulu ifadeler kullandı.
Clarida, "Parasal genişlemenin faydalarının her yeni tur eklendikçe ve maliyet yukarı gittikçe azaldığına inanıyorum" dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)