BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin'Ette spekülatörler piyasa alt üst ediyor'----

'Ette spekülatörler piyasa alt üst ediyor'

'Ette spekülatörler piyasa alt üst ediyor'
20 Ağustos 2016 - 15:39 www.finansgundem.com

TESK Başkanı Palandöken: Kurban kesmek için ülkemizde yeterli hayvan var ama spekülatörler her zaman olduğu gibi yine piyasayı alt üst ediyor.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken yazılı açıklamasında, her Kurban Bayramı öncesinde et ve kurban fiyatlarında yükselmelerin yaşandığını hatırlattı.
Kırmızı et fiyatlarındaki artışın spekülasyondan ibaret olduğunu vurgulayan Palandöken, "4 milyon 980 bin baş hayvan kurban bayramında kesilmek üzere ahırlarda beslenmektedir. Kurban kesmek için ülkemizde yeterli hayvan var ama spekülatörler her zaman olduğu gibi yine piyasayı alt üst ediyor. Üreticilerimiz fiyatları abartmadan satarsa kurbanlıklar ellerinde kalmaz." ifadesini kullandı.
Palandöken, geçen yıl Türkiye'de 1 milyon 149 bin 262 ton et üretildiğine dikkati çekerek, bu üretimin büyük bir kısmının büyük besiciler tarafından gerçekleştirilirken satışların da büyük bir kısmının zincir marketlere kaydığını aktardı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)