BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisEthem Sancak'tan Doğan'a yüzleşme teklifi----

Ethem Sancak'tan Doğan'a yüzleşme teklifi

Ethem Sancak'tan Doğan'a yüzleşme teklifi
27 Ağustos 2015 - 18:09 www.finansgundem.com

ES Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, 24 TV yayınında Ersoy Dede'nin sorularını yanıtladı

Yeğenine silahlı saldırı sonrası ilk kez konuşan Es Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, önemli açıklamalarda bulundu. Aydın Doğan'la eskiden dost olduklarını hatırlatan Ethem Sancak, “Ben Aydın Doğan'ı tanırım, o da beni tanır” dedi.

Aydın Doğan’a televizyon programında yüzleşme teklifinde bulunan Sancak, şunları söyledi:

“Bunları oturalım konuşalım. Aydın Bey de benim nereden geldiğimi bilir, ben de Aydın Bey'in nereden geldiğini biliyorum. Hani hep siyasetçilere çağrı yapıyorlar ya, gelin stüdyomuzda birbirinizi anlatın diyorlar. Basın patronları da gelsin. Biz de bir kamu görevi yapıyoruz siyasetçiler gibi. Basın bir kamu görevidir. ‘Dördüncü kuvvet’ mi diyorlar basına, ‘beşinci kuvvet’ mi? Halkın haber alma hakkını girişime çevirerek oradan para kazanmaya çalışıyoruz. O zaman bizim de şeffaf olmamız lazım.”

EVİ AYDIN DOĞAN'DAN SATIN ALDIM

Doğan’la olan ilişkilerinin bir dönem çok yakın olduğunu ifade eden Sancak, “Oturalım, neyimiz var, nasıl edindik bunları? Mesela benim oturduğum bir evim var ben evi Aydın Doğan'dan satın aldım. Beni o evi kaça aldığımı biliyor. Kendisinden aldım. Yani hukukumuz o kadar iç içeydi. O gün de gerekli kolaylığı yaptı bana, indirim yaptı. İlişkimiz öyleydi, birbirimizi çok severdik. O da bunu söylerdi” diye konuştu.

MİT BENİ UYARDI

Murat Sancak’ın aracının kurşunlanması olayını hatırlatan Sancak, “Buradan söylüyorum. Murat Sancak'ın kurşunlanmasından neredeyse 3 hafta önce, Türkiye Cumhuriyeti'nin istihbaratı beni uyardı. Dedi ki ‘KCK halk ayaklanması çağrısıyla beraber, kendilerine engel gördüğü Ethem Sancak'ı da hedefe koymuş, kendine dikkat et’ dedi. Açık. Sonradan suikast gerçekleşti” dedi.
 
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)