BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEski bakan 47 yıllık eşini boşuyor----

Eski bakan 47 yıllık eşini boşuyor

Eski bakan 47 yıllık eşini boşuyor
14 Mart 2016 - 09:03 www.finansgundem.com

Eski bakan Hasan Celal Güzel, 47 yıllık evliliğini bitirmek için boşanma davası açtı.

Eski bakanlardan Hasan Celal Güzel, 20 yıldır fiilen ayrı yaşadıklarını belirterek eşi eski milletvekili Ülker Güzel'den boşanmak için dava açtı. Güzel'in avukatı aracılığıyla mahkemeye veri­len dilekçede, "Taraflar 1969 yılının mart ayından bu yana evli olup, bu evliliklerinden bir kız ve bir erkek çocukları bulunmaktadır. Bununla birlikte taraflar 12 Eylül 1995 tari­hinden itibaren fiilen ayrı yaşamak­tadırlar. Bu durum tarafların resmi ikamet bilgilerinin sorgulanması sonucunda görülebilir. Tarafların 20 yıl sonra bir araya gelerek evlilik bir­liğini devam ettirmesi de mümkün görünmemektedir" denildi.

FOTOĞRAFLAR SUNDU

38 yaşında iken Türkiye'nin en genç Başbakanlık Müsteşarı olarak görev yapan ve 24 Ocak 1980 kararlarında önemli rol oynayan Hasan Celal Güzel, milletvekilliği, bakan­lık ve son olarak Yeniden Doğuş Par­tisi Genel Başkanlığı görevlerinde bulundu. Devlet Planlama Teşkilatı'nda (DPT) uzman olarak çalışma hayatına başlayan Ülker Güzel ise Dış Ticaret Müsteşarlığı New York ve Stockholm Ticaret Müşavirliği'nin yanı sıra Dış Ticaret Müsteşar Yar­dımcılığı görevlerinde bulunduktan sonra 2011 yılında milletvekili oldu.

Ülker Güzel, kocasının boşanma talebinin reddini talep etti. Güzel'in dilekçesinde, kocasının 2011 yılında aort damarının tıkanması nedeniyle açık kalp ameliyatı geçirdiği belir­tilerek, "Hem hastanede hem de nekahet döneminde başta müvekkil eşi olmak üzere çocukları yanında olmuştur" denildi. Eşiyle 20 yıldır fii­len ayrı yaşamasının doğru olmadığı savunulan dilekçede, eşinin yoğun' siyasi faaliyetleri nedeniyle kalmak zorunda olduğu home ofis'te geçir­diği zamanlar hariç hiç ayrı kal­madıkları belirtilerek, "Davacının geçirdiği ağır ameliyatlar yüzünden, depresyon neticesinde ve gayri iradi olarak böyle bir karar aldığı kana­atindeyiz" ifadesi yer aldı. Güzel, önümüzdeki nisan ayı başında görül­mesi beklenen duruşma için mah­kemeye ailece birlikte gittikleri davetlerin fotoğraflarını da sundu. (Hebertürk)

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)