BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEsenyurt Belediye Başkanı istifa etti----

Esenyurt Belediye Başkanı istifa etti

Esenyurt Belediye Başkanı istifa etti
15 Aralık 2017 - 12:12 www.finansgundem.com

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu görevinden istifa ederek ayrıldı

Esenyurt Belediye Başkanı AK Partili Necmi Kadıoğlu istifa etti. Kadıoğlu, 13 yıl 8 aydır yürüttüğü başkanlık görevinden ayrılma  nedenine ilişkin ise, sağlık sorunlarını gerekçe gösterdi. 
Esenyurt Belediye Başkanlığı Basın Yayın Müdürlüğünden yapılan  yazılı açıklamada, Kadıoğlu'nun son 3 yıldır muhtelif sağlık sorunları  nedeni ile tedavi gördüğü belirtildi. 

Açıklamada şöyle denildi:

"Mart 2004 tarihinde yapılan yerel seçimlerde belediye başkanlığı  görevine seçilip yaklaşık 13 yıl 8,5 aydır görevini aralıksız yürüten Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu, bugün itibariyle kendi  isteği ile görevinden istifa etmiş, buna ilişkin yazılı talebini Valilik makamına iletmiştir.
Sayın belediye başkanımız son 3 yıldır muhtelif sağlık sorunları  sebebiyle tedavi görmektedir. Sorumlu olduğu ilçenin ve Esenyurt  halkının ihtiyacı olan hizmetlerin üretilmesinde ve yerine  getirilmesinde bu sağlık sorunlarının engel olmaya başlayacağı kaygısı  ile böyle bir istifa kararı almış bulunmaktadır.
Sayın Belediye Başkanımız seçildiği günden bugüne kadar Esenyurt  ilçesine ve halkına olan duyarlılık sebebiyle almış olduğu bu kararı  saygı ile karşılıyoruz. Kendisine Esenyurt ilçesi ve içinde yaşayan  insanlar adına gösterdiği insanüstü gayret, çaba ve çalışmalar,  sağlık, eğitim, çevre, kültür, sosyal barış daha nice hizmetlerinden  ötürü sonsuz şükran ve teşekkürlerimizi kamuoyu önünde sunarız."

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İlk15 Aralık 2017 17:21

    Tabi tabi. Sağlık sorunudur o. Başka bişey değildir. Seçilmişlerin görevden alındığını ilk kez duyuyorum, ama demokrasi olmayınca bu dw normal tabi.