BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEsenboğa Havalimanı'nda hırsızlık operasyonu: 16 gözaltı----

Esenboğa Havalimanı'nda hırsızlık operasyonu: 16 gözaltı

Esenboğa Havalimanı'nda hırsızlık operasyonu: 16 gözaltı
07 Aralık 2018 - 04:28 www.finansgundem.com

Ankara Esenboğa Havalimanı'nda hırsızlık operasyonu yapıldı. Yolcu bagajlarından hırsızlık yaptıkları iddia edilen yer hizmetleri şirketlerinde çalışan 16 kişi, operasyonla gözaltına alındı

Esenboğa Havalimanı'ndaki yolcu bagajlarında meydana gelen çok sayıda hırsızlık olayına ilişkin Çubuk Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında çalışmalarını sürdüren Esenboğa Havalimanı Koruma Şube Müdürlüğü ekipleri ise havaalanında çalışan çok sayıda kişiyi takibe aldı. AA'nın haberine göre; yapılan çalışma sonrası ekipler, yer hizmetleri şirketlerinde görev yapan 16 kişiyi düzenledikleri operasyonla gözaltına aldı.

Şüphelilerden biri sevk edildiği adli makamlarca tutuklanırken, sorguları süren 15 kişi hakkında işlemlerin devam ettiği bildirildi. Soruşturmanın derinleştirileceği ve gözaltı sayısının artabileceği öğrenildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)