BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinEşek sütüne yoğun ilgi----

Eşek sütüne yoğun ilgi

Eşek sütüne yoğun ilgi
23 Nisan 2018 - 11:16 www.finansgundem.com

Marmaris'te eşek sütü üreten Erol Demircan, sütün litresini 100 liradan satıyor

Marmaris'te yaşayan Erol Demircan, eşek sütünün faydalarını öğrenince eşek sütü üretmeye başladı. Erol Demircan, 4 yıl önce 1 eşekle başladığı üretime devam ediyor. Hedefinin eşek çiftliği kurup işleri büyütmek olduğunu belirten Erol Demircan şunları söyledi:

"4 yıl önce bu işe başladım. Şu an sadece Marmaris ve çevresine satış yapabiliyoruz. Çünkü havalar çok sıcak ve uzak yerlere ulaştırmak çok zor. Hedefimiz Türkiye’nin her bölgesine eşek sütü ve eşek sütü peyniri göndermek." İnsanların yeni yeni eşek sütüne alıştığını belirten Erol Demircan, "İnsanlar eşek sütünü duyunca çekimser kalıyor. Ancak eşek sütünün şifa kaynağı olduğunu bilseler herkes buna yönelir. Bronşit, astım ve solunum yolu hastalıklarına birebir. Eşek sütü kaynatılmadan tüketilmeli. Bu nedenle sağıldıktan hemen sonra tüketilirse faydası daha da artıyor" dedi.

'EŞEK SÜTÜ SÜRETME KOLAY'

Posta'nın haberine göre; Eşek sütü üretmenin kolay olduğunu belirten Erol Demircan sözlerine şöyle devam etti: "Fiyatını duyunca tepki gösteriyorlar. Bir litre eşek sütünün fiyatı 100 lira. Bir inekten günlük 30 litre süt alabilirsiniz ama bir eşekten maksimum yarım litre süt alabilirsiniz. Fiyatı bu nedenle yüksek" Erol Demircan Marmaris çevresine telefonla ve internet üzerinden siparişle hizmet verdiklerini de belirtti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)