BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakErtuğrul Bul: İpotek uzmanlık alanımız----

Ertuğrul Bul: İpotek uzmanlık alanımız

Ertuğrul Bul: İpotek uzmanlık alanımız
27 Kasım 2015 - 16:31 www.finansgundem.com

Kurumlar ipoteklerini “teminat vasfına sahip olup olmadıklarına” ilişkin incelemeleri FU uzmanlığına emanet ediyor

Yaygın avukat ağı ve geliştirdiği iş süreci ile sektörünün kurucusu FU; 2005 yılından bu yana  44'ü kadrolu avukat olmak üzere 97 uzman personeliyle Türkiye’nin önde gelen banka ve kuruluşları adına 1.000.000 a yakın ipotek tesisi gerçekleştirdi.

İşlemleri, uzman kadrolarıyla en kısa sürede sonuca ulaştıran FU; gayrimenkullerin hukuki durumunun araştırılması, resmi senet taslağının düzenlenmesi, ipotek işleminin gerçekleştirilmesi, satış, ipotek fekki, kira şerhi gibi diğer tapu işlemlerinin yapılması, ticari işletme rehini tescili, gayrimenkul portföylerinin tapu süreçlerinin yönetimi gibi konularda, 21 banka ve 37 finans kuruluşu adına çalışıyor.

Fu 10 yıllık bilgi birikimi ve uzmanlığı ile şimdi yeni bir hizmet sunmaya başladı. 
Özellikle bayilik ağı ile çalışan firmalar, Kendi çalışanları ya da üçüncü taraflar aracılığı ile bugüne kadar tesis edilmiş ipoteklerinin “teminat vasfına sahip olup, olmadıklarını” FU uzmanlığına emanet ediyor ve ipotek portföylerinin teminat vasfını güvenceye alıyor.

ERTUĞRUL BUL: "İPOTEK UZMANLIK ALANIMIZ"

Fu Gayrimenkul Genel Müdürü Ertuğrul Bul  sundukları yeni hizmeti şu sözlerle anlatıyor:
“Türkiye’de kurumsal firmaların bir çoğu alacaklarını ipotek tesis ederek güvence altına alıyor. Kendi çalışanları ya da üçüncü taraflar aracılığı ile yapılan bu işlemler tarafsız ve uzman bir göz tarafından titizlikle incelenmesi gereken işlemler.”
Türkiye’nin önde gelen Banka ve kuruluşlarına, 10 yıldır hizmet sunduklarını belirten FU

Gayrimenkul Genel Müdürü Ertuğrul Bul,  
Tesis edilen ipoteklerin kurumların talebine uygun olup olmadıkları
*Taşınmaz bilgileri,
*Taraf bilgileri,
*İpotek bilgileri ve takyidat bilgileri,
kapsamında inceleniyor; varsa eş muvafakatnamesi gibi zorunlu belgelerde eksiklik olup olmadığı tespit ediliyor; ipotek tesis tarihinde mevcut olan ve ipotekten sonra tescil edilmiş olan takyidatların belirlenmesi amacıyla tapu müdürlüklerinden güncel takyidatlı tapu kaydı örneği alınarak bu takyidatlara ilişkin açıklama ve risk değerlendirmesi yapılarak incelenen ipoteklerde tespit edilen hataların giderilme yolları ile ilgili sonuca yönelik bilgi veriyoruz. Hazırladığımız ipotek denetim raporu ile kurumlar da geleceklerini güvence altına alıyor.” diyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)