BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErken seçimin işaretleri var!----

Erken seçimin işaretleri var!

Erken seçimin işaretleri var!
29 Nisan 2016 - 15:21 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı TV programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, HaberTürk kanalında yayınlanan "Gündem Siyaset" programda gazetecilerin sorularını yanıtladı.  "Erken seçim ihtimalinin" sorulduğu Kılıçdaroğlu, Türkiye'de erken seçimin işaretlerinin var olduğunu, ancak Başbakan Davutoğlu'nun, 'erken seçimden söz etmek ihanet olur' şeklindeki açıklamasının da bulunduğunu söyledi.

Bu yönetim tarzının Türkiye'yi her an farklı bir noktaya taşıyabileceğini öne süren Kılıçdaroğlu, "Biz zaten çalışıyoruz. Türkiye'nin hukuk sisteminin güçlenmesi, parlementer sistemin güçlenmesi için zorunlu gördüğümüz değişiklikleri gittiğimiz her yerde paylaşıyoruz." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Türkiye'nin temel sorunları konusunda siyasi parti liderlerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet etmesi halinde gidip gitmeyeceği sorulan Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin temel sorunlarını çözme konusunda ana aktörün TBMM olması gerektiğini söyledi. Bu konuda da ana aktörün TBMM Başkanı'nın olması gerektiğini savunan Kılıçdaroğlu, "Madem ki bu Meclis'e biz 'Gazi Meclis' diyoruz, madem ki 'kurucu meclis' diyoruz, madem ki sorunun çözümünde ta başından beri parlamento olmalıdır dedik, parlamento başkanının bu konuda aktif rol üstlenmesi lazım. Şu anda Beştepe sorunun kaynağı. Şimdi sorun kaynağı olan bir yerde siz sorunun çözümünü bekleyemezsiniz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)