BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinErkek arkadaşını öldürüp pişirdi----

Erkek arkadaşını öldürüp pişirdi

Erkek arkadaşını öldürüp pişirdi
20 Kasım 2018 - 15:29 www.finansgundem.com

Birleşik Arap Emirlikleri'nde akıllara durgunluk verecek olay yaşandı

Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) savcılar, Faslı bir kadını erkek arkadaşını öldürmekle ve cesedini pişirip Pakistanlı işçilere yedirmekle suçlanıyor.

Sputnik Türkiye'de yer alan habere göre başlatılan soruşturmada, Faslı kadının erkek arkadaşını öldürdükten sonra cesedini parçalara ayırdığı ve pişirerek 'machboos' adı verilen geleneksel bir yemek haline getirerek Pakistanlı işçilere yedirdiği belirtildi.

Al-Ain emirliğindeki savcılara göre, kadının 7 yıldır ilişki içerisinde bulunduğu erkek arkadaşı, başkasıyla evlenmeyi planladığını söylemesi üzerine erkek arkadaşını öldürdü.

ERKEK KARDEŞİ İNSAN DİŞİ BULDU

Abu Dabi'de yayınlanan bir ulusal gazeteye göre cinayet, kadının erkek arkadaşının kardeşi tarafından blender'da bulunan bir insan dişi üzerine açığa çıktı. Cinayetin ise yaklaşık 3 ay önce işlendiği öğrenildi.

Polis tarafından yapılan açıklamada, soruşturmanın tamamlanmasının ardından kadının mahkeme karşısına çıkacağı belirtildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)