BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'ın sözlerini şaşkınlıkla karşıladım----

Erdoğan'ın sözlerini şaşkınlıkla karşıladım

Erdoğan'ın sözlerini şaşkınlıkla karşıladım
21 Nisan 2017 - 13:12 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Haşdi Şabi örgütüne yönelik sözlerine Irak Başbakanı Haydar el-İbadi'den yanıt geldi

Irak Başbakanı Haydar el-İbadi'nin ofisi tarafından yayınlanan bildiride, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Haşdi Şabi'ye yönelik sözlerinin şaşkanlıkla karşılandığı vurgulandı.

Haşdi Şabi'nin Irak'ın iç meselesi olduğunun dile getirildiği bildiride, bu meselye karışılmaması gereği ifade edildi. Haşdi Şabi'nin DEAŞ'a karşı Irak ordusunun yanında mücadele verdiği ve zaferler elde ettiği kaydedildi. Irak'ın bir kanun devleti olduğunun altı çizildiği bildiride, Haşdi Şabi yasasının, bu gücü devlete bağladığı söylendi. Bu gücün başka bir ülke değil Irak'a ait olduğu ve Silahlı Kuvvetler Komutanı'nın emrinde olduğunun dile getirildiği bildiride, Irak yasalarının silahlı milisler kurulmasına izin vermediğine işaret edildi.

Bildiride komşu ve dost ülkelerden Irak'ın iç işlerine karışmaması, bölge ve tüm dünyaya büyük bir tehlike arz eden DEAŞ'la mücadelede Bağdat'a destek vermeleri talep edildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)