BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'ın Guterres ile görüşmesi sona erdi----

Erdoğan'ın Guterres ile görüşmesi sona erdi

Erdoğan'ın Guterres ile görüşmesi sona erdi
24 Eylül 2018 - 22:20 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile görüşmesi sona erdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 73. Genel Kurulu Görüşmelerine katılmak için bulunduğu New York'ta, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile bir araya geldi. Görüşme basına kapalı gerçekleştirildi.

BM’DEN AÇIKLAMA

BM Genel Sekreter Sözcülüğünden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Guterres’in BM Genel Merkezi’ndeki görüşmesine ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, ”Genel Sekreter, Türkiye’nin 3,5 milyondan fazla mülteciye ev sahipliği yapması ve BM ve Türkiye arasındaki mükemmel iş birliğine övgüde bulundu. Genel Sekreter ve Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye’deki durumu görüştüler. Genel Sekreter, İdlib’de silahlardan arındırılmış bir bölge oluşturmak için 17 Eylül’de imzalanan anlaşmayı memnuniyetle karşıladı.” ifadeleri kullanıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, salı günü Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na hitaben bir konuşma yapacak. Erdoğan, Genel Kurul toplantılarının açılışı sırasında ikili görüşmeler de gerçekleştirecek.

Perşembe günü Türk-Amerikan İş Konseyi TAİK tarafından düzenlenen Yatırım Konferansı'na katıldıktan sonra Almanya'ya gitmek üzere New York'tan ayrılacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)