BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Karaman'a havalimanı müjdesi!----

Erdoğan'dan Karaman'a havalimanı müjdesi!

Erdoğan'dan Karaman'a havalimanı müjdesi!
17 Aralık 2017 - 17:28 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Karaman'a 2 milyon yolcu kapasiteli havalimanı yapılacağı müjdesini verdi.

Karaman'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  yeni yatırım müjdeleri verdi. "Bugün açılışını yaptığımız 170 kalem eser ve hizmet şehrimize hayırlı olsun" diyen Erodoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle: Karaman'ın içinde yeni yeni şehirler kuruyoruz. Çünkü Karaman adeta göç alan bir ilimiz. Sanayileşmede yeni adımlar atıyoruz. Ermenek Devlet Hastanesi'nin ek binasının, Kazım Karabekir Hastanesi'nin ve diğer tesislerin açılışını bugün gerçekleştiriyoruz. 2000 konut daha hazırlanıyor. Yakında onlar da teslim edilecek. Hepsi satıldı. Artık Karaman çekim şehri oldu. Burada işsizlik yok. Bak, nereden nereye? 

Ulaştırmada sizlerin gayet yakından bildiği Konya-Karaman yolu, Karaman-Mersin sınırı yolu, Karaman-Ermenek yolu gibi çok önemli bölünmüş yol projelerinin resmi açılışlarını da bugün yapıyoruz. Karaman belediyemizin yaptığı birçok yatırımlar var. Parklar, çevre düzenlemeleri, çeşitli hizmet binalarını da bugün resmen açıyoruz. Karaman Anadolu'nun ortasına sıkışıp kalacak bir şehir değildir. Karaman'ı il yaptılar ama onu şanına yaraşır hizmetlere kavuşturamadılar. Eski rakamla 12 katrilyon, bu yatırımla Karaman'ın önünü açtık.

İnşallah Karamanımıza da uçakla ineceğiz. 2020 yılında hizmete açmayı planlıyoruz. Karaman'na birlikte en önemlisi Karaman Serbest Bölgesi'nin kurulmuş olmasıdır. Sizlerden 2019 seçimlerinde yapacağımız çalışmaların önünü açacak çok güçlü bir destek bekliyorum. Hep birlikte çalışmalıyız. Kadınlarımıza ve gençlerimize güveniyorum. Kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Gençler, aynı şekilde kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Ülkemizin geleceğinde en büyük belirleyici sizler olacaksınız. Kadınların ve gençlerin sahip çıktığı bir Türkiye'nin sırtını yere getirmeye hiçbir faninin gücü yetmez. Bizler ülkemizi güvenli tutmanın gayreti içindeyiz. İş dünyamızla ekonomi alanında gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. 2023 hedeflerimize adım adım ilerliyoruz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)