BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan flaş 17-25 Aralık açıklaması----

Erdoğan'dan flaş 17-25 Aralık açıklaması

Erdoğan'dan flaş 17-25 Aralık açıklaması
21 Kasım 2017 - 12:05 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 17/25 Aralık'a ilişkin flaş açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan "Bize asıl can alıcı darbe düşmanlarımızdan değil, onlarla birlikte hareket eden alçaklardan geliyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

AK Parti, TBMM Grup Toplantısı'nın partimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Dün yapılan seçimde önümüzdeki dönem için yeniden TBMM Başkanlığı'na getirilen İsmail Kahraman beyefendiyi tebrik ediyorum. Kasım 2019 seçimlerine kadar TBMM'nin önünde çok yoğun ve çok önemli bir gündem vardır. Bu 2 yıllık dönemi en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Meclisimizin verimli bir yasama dönemi geçireceğine inanıyorum. Bir kez daha teşkilatlarımızda bugüne kadar görev almış tüm kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyor, hizmetleri için teşekkür ediyorum.

Kim hangi beklenti içinde olursa olsun Allah'ın izniyle hedeflerimize ulaşmış olacağız. Bizim için her seçim sadece bir güven tazeleme değil, yeni bir yol açma, vites yükseltmedir. Bölgemizde ve dünyada öyle gelişmeler var ki çıtamızı yükseltmezsek ülkemizi geriletiriz. Böyle bir vebalin altına giremeyiz.

17 ARALIK BAŞARISIZ OLUNCA AYNISINI ABD'DE KURDULAR

Kim hangi beklenti içinde olursa olsun Allah'ın izniyle hedeflerimize ulaşmış olacağız. Bizim için her seçim sadece bir güven tazeleme değil, yeni bir yol açma, vites yükseltmedir. Bölgemizde ve dünyada öyle gelişmeler var ki çıtamızı yükseltmezsek ülkemizi geriletiriz. Böyle bir vebalin altına giremeyiz. Meseleye sadece parti meselesi olarak bakanlar AK Partiyi de Türkiye'yi de anlamıyor demektir. Kendi çıkarları için partimize ve bize yüklenenlere milletimizin itibar etmemesinin nedeni budur. 17 Aralık'ta en büyük tuzaklarından biri kuruldu. Bu başarısız olunca aynısını ABD'de kurdular.

PKK BİR PİSLİK YUVASINA DÖNÜŞMÜŞTÜR

Ana muhalefet partisi kendi raporunda bölücü örgütün eylemlerini halkın PKK ile iktidar arasında sıkışması olarak tarif ediyorsa bu bir itiraftır. 15 Temmuz ihanetine kontrollü darbe deniyorsa bu sözü onlara kimlerin söylettiğine bakmak gerekir. Bunların NATO'da yaşanan skandal üzerine ilk defa milli bir tavır gösterecekleri ümidine kapılmıştım. Malesef 3 gün sonra tıpkı 15 Temmuz gibi tezgah olarak nitelemeye başladılar. Aynı şekilde PKK alalalade bir terör örgütü olmaktan çıkıp bir pislik yuvasına dönüşmüştür.

MİLLETİMİZE SÖZ VERDİK

Kızıl elmamız dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline gelmektir. Hedefimize ulaşmak için ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız. Biz bir defa durmak yok yola devam dedik. Milletimize söz verdik.

SOÇİ ZİRVESİ

Yarın liderler olarak Soçi'de bir araya geleceğiz, çok önemli görüşmeler yapacağız. Kimi konularda hala anlaşmazlıklarımız olsa da Rusya ile kurduğumuz yakın ilişkiden elde ettiğimiz neticeler önemli.

NEDEN HALA SİLAH YÜKLÜ TIR’LAR SURİYE'YE GİDİYOR?

DEAŞ'ın ortaya çıkış ve kaybolş süreci baştan sona muammalarla dolu. Peki hala neden silah yüklü TIR’lar Kuzey Suriye'ye veya Suriye'ye gidiyor? Bunları izah etmeleri lazım. Dert başka neyin ne olduğunu biliyoruz. Kimse Türkiye'nin kendi bekasını ilgilendiren bu sorunlar karşısında eli kolu bağlı beklemesini beklemesin.

DEAŞ'ın ortaya çıkış ve kayboluş süreci baştan sona muammalarla dolu. Peki hala neden silah yüklü tırlar Kuzey Suriye'ye veya Suriye'ye gidiyor? Bunları izah etmeleri lazım. Dert başka neyin ne olduğunu biliyoruz. Kimse Türkiye'nin kendi bekasını ilgilendiren bu sorunlar karşısında eli kolu bağlı beklemesini beklemesin. 3 bine yakın DEAŞ'lının etkisiz hale getirilmesi sıradan bir olay değil. DEAŞ bölgeden silinmiştir. Pek çok yerde bir terör örgütü gitmiş yerine başkası gelmiştir. Eli kanlı Esed rejimi hala duruyor. Suriyeli muhalifler neredeyse terörist durumuna düşmüştür. Bu coğrafyada bunca kan neden döküldü, bunca yıkım niye yaşanmıştır, akan kan kimin kanı? Bunun üzerinde durmayacak mıyız? Bizim derdimi bu, mesele terör değil.

TÜRKİYE KÜÇÜMSEYENLERE MESAJIMIZ…

Geldiğimiz noktada bildiğimiz gerçeğin inkarı mümkün olmayan teyidini görüyoruz. Körfezdeki ve Kuzey Afrika'daki gelişmelerin hiçbiri Irak ve Suriye'deki gelişmelerden farklı değil. Hepsi aynı oyunun bir parçasıdır. Şunu unutmayacağız, bir tarafta Irak sınırı bir tarafta Suriye sınırı ile bu iki ülkeye en yakın komşu biziz. Diğerlerinin burayla alakası yok. Türkiye'yi küçümseyenlere mesajımız şu: Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Biz 80 milyonu tek millet olarak gördük.

ÜLKEMİZE YÖNELİK SALDIRILAR APTALLARIN DEĞİL ALÇAKLARIN İŞİ

Biz bu oyunu en başından gördük. Hiçbir ahlakı ve kuralı olmayan bir oyunda ayakta kalmak kolay olmadı ama başardık. Türk milletinin mücadele azmini kıramadılar. Şimdi ülkemizi uluslararası alanda köşeye sıkıştırmaya çalışıyorlar. Ülkemize yönelik saldırılar aptalların değil ancak alçakların işi. Biz bu mesajların anlamının farkındayız. Ülkemize yönelik tehditlerin gerisindeki siyasi ve ekonomik amaçlar ortadadır. Bu işleri yapanlar zannediyor ki bu işler kağıt üzerinde olur, öyle olmayacak. Anlamadılar bir kez daha tekrarlayayım. Türkiye sizin oyuncak gibi oynacağınız ülkelerden biri değil. Bizim dostluğumuz ne kadar hasbi ise husumetimizde o kadar şedittir. Samimi olarak dostlarımızın sayısını çoğaltmanın düşmanların sayısını azaltmanın peşindeyiz ama bu bizi can evimizden vuranları seyredeceğimiz anlamına gelmiyor. Biz bunların üstesinden geliriz. Bugün bize bunları yapanlar kendi başlarına gelince aynı mukavemeti gösterecekler mi? Kullandıkları malzemeler azalıyor. FETÖ ve PKK ile neticeye ulaşamadılar.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)