BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan flaş Diyarbakır mesajları----

Erdoğan'dan flaş Diyarbakır mesajları

Erdoğan'dan flaş Diyarbakır mesajları
20 Ekim 2018 - 15:45 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede etnik ayrımcılık yapan karşısında önce bizi bulur" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz, Diyarbakır'ı istismar etmek için değil imar etmek, geliştirmek, yükseltmek, huzura ve refaha kavuşturmak için çalışıyoruz." dedi.

Başkan Erdoğan, "Türkiye bugün hem kendini savunmanın hem de geleceği inşa etmenin çabası içindedir. Hamdolsun her iki konuda da çok önemli mesafe katettik." diye konuştu. 

'Hain emelleri olanların maşalığını yaparak bu halka hizmet edilemez'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bölgemiz üzerinde hain emelleri olanların maşalığını yaparak bu halka hizmet edilemez." ifadelerini kaydetti. 

Erdoğan, "Benliklerini bir dolara Amerika'daki şarlatana satan FETÖ'cüler ve İslam adına Müslümanları katleden DEAŞ'lılar ile kendi halkına, kendi ülkesine kurşun sıkan bölücü teröristlerin hiçbir farkı yoktur." dedi. 

'Tüm terör örgütlerinin ipinin ucu aynı yere çıkar'
Başkan Erdoğan, "Adı ve iddiası ne olursa olsun, tüm terör örgütlerinin ipinin ucu aynı yere çıkar." şeklinde konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kendine başka kimlik arayan, kendine başka devlet arayan, yakın tarihte pek çok örneğini gördüğümüz gibi evini de yurdunu da ailesine de onurunu da kaybetmeye mahkum oluyor." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede etnik ayrımcılık yapan karşısında önce bizi bulur." diye konuştu.

"FIRSATÇILIK YAPANLARI UNUTMAYIZ"

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz bu sıkıntıyı çözdük, çözeriz ama fırsatçılık yaparak ülkemizi adeta can evinden vuranları da unutmayız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır AK Parti il teşkilat yemeğinde konuştu.

Erdoğan, "Ülkemizin ve milletimizin ihtiyaçları, Diyarbakır halkının talepleri ve tercihleri doğrultusunda en isabetli adaylarla seçime girecek, Allah'ın izniyle neticeyi de alacağız. Bizim hiçbir zaman kişilerle, şahıslarla, isimlerle işimiz olmadı. Biz hep inancımızın, davamızın, milletimizin yolunu takip ettik. Diyarbakır'da da bu yol bizi nereye çıkartırsa oraya gideceğiz." diye konuştu.

Kurdaki dalgalanma
Kurdaki dalgalanmaya ilişkin gereken tedbirlerin alındığını belirten Erdoğan, "Mekanizmaları oluşturduk, irtibatları kurduk ve durumu kısa sürede kontrol altına aldık. Önceliğimiz, üretimi, ihracatı, istihdamı yeniden şaha kaldırmaktır." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Koala21 Ekim 2018 07:22

    Hep aynı nakarat. Dolar ne zaman düşecek onu söyle. Sen başkan olmadan önce 3,8 idi kur, şimdi 5,6??

  • Sela nik21 Ekim 2018 01:20

    Lafta üretim yapanların platformu siyaset

  • Bi git20 Ekim 2018 22:06

    Konuma göre siyaset

  • Cem20 Ekim 2018 21:10

    Ona buna çamur atmayı bırakın bu isi yapamıyorsun erdoğan herşeyi elinize bulaşırdınız dürüst olun bu isi yapamıyoruz deyin

  • Ahmet20 Ekim 2018 19:22

    16 senedir neden yapmadın da aynı şeyleri tekrarlar durursun???

  • Ahmet21 Ekim 2018 09:54

    Ben chp li değilim olanları objektif gözle izleyen vatandaşım akp ülkeye zarar vermekten başka ne hizmeti var? Senin yatırım dediğin ülkenin itibarını sıfırlamış ve milli kaynaklarımız satılmış hangi yatırımdan bahsediyorsun? O gözler hiç mı görmez o akıl hiç mi çalışmaz acaba???

  • EL-CEVAP21 Ekim 2018 02:00

    Aynı şeyleri tekrarlayan tek parti CHP'dir. Yenilip yenilip aynı stratejilere devam eden kafa yapısıyla ancak bu güne gelebildiği durum ve içinde bulunduğu vahim tablo bellidir... Ak Parti'nin ülkemize yaptığı yatırımlar açıktır. İster inkar edin ister etmeyin!..

  • ahmed20 Ekim 2018 16:36

    abi yaaa adamın bildiği konuştuğu tek şey fetö metö. tamam yendik bitti bundan sonrasına bakalım. üreti üretim üretim yapmak fabrika kurmak gerekirken ağızlarına takmışlar bi laf başka bildikleri yok. sonra dolar 6 lira olunca bunların suçu değil dış güçler.

  • Mustafa20 Ekim 2018 22:21

    Anca satmayı bilirler bırakın anca lafta üretim falan yapamazlar