BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan CHP'li vekillere suç duyurusu!----

Erdoğan'dan CHP'li vekillere suç duyurusu!

Erdoğan'dan CHP'li vekillere suç duyurusu!
25 Mayıs 2016 - 12:41 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin TBMM Grup Toplantısı'nda, kendisine hakaret ettikleri gerekçesiyle, bir grup CHP'li hakkında suç duyurusunda bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin dünkü TBMM Grup Toplantısı'nda, kendisine hakaret ettikleri gerekçesiyle, bazı CHP'li milletvekili hakkında suç duyurusunda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın'ın Ankara Asliye Hukuk Mahkemesine verdiği dava dilekçesinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, partisinin dünkü TBMM Grup Toplantısı'ndaki konuşması sırasında, bir grup CHP'linin alkışlar eşliğinde slogan atarak, Erdoğan'a hakaret ettikleri belirtildi.

"Şikayet konusu sloganın, TBMM çatısı altında daha önce emsali görülmemiş düzeyde seviyesiz ve argo bir slogan" olduğu vurgulanarak, dilekçede şu ifadelere yer verildi:

"Bununla birlikte esas talihsizlik başta Anamuhalefet Partisi lideri olmak üzere hiçbir parti yetkilisinin bu düzeysiz ve seviyesiz slogana müdahale etmemiş olması ve hatta zımnen onaylamış olmasıdır. Esasında Anamuhalefet Partisi lideri, Sayın Cumhurbaşkanımıza hakareti alışkanlık haline getirmiş olduğundan grup toplantısında partililerin attığı sloganı, bu marazi halin bir devamı olarak değerlendirmek mümkündür."

Dilekçede, tespit edilecek şüpheliler hakkında atılı suçtan soruşturma yapılarak, "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan kamu davası açılması talep edildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)