BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan Putin ile görüşeceği tarihi açıkladı----

Erdoğan Putin ile görüşeceği tarihi açıkladı

Erdoğan Putin ile görüşeceği tarihi açıkladı
29 Haziran 2016 - 21:59 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de verdiği iftarda gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Terör eylemi kmden gelirse gelsin, Türkiye'yi köşeye sıkıştırma amacı taşıdığı açıktır.

Dünya hala yapmakta olduğumuz operasyonlarımızın sivil vatandaşarımızı öldürmeye yönelik olduğunu düşünüyor.

Dün akşam çocuk, sivil, kadın demeden vatandaşlarımızı öldüren teröristler değil mi? Burada özellikle algı oprasyonuyla polisimizi, askerlerimizi suçlu göstermeye çalışıyorlar.

Cumhurbaşkanlığına da girmişler. Onlar üzerinde de çalışıyoruz. Enteresan olan şey şu: Pensilvanya'daki zat onlara şah damarından daha yakınmış. Ya bu ifadeyi nasıl kullanabilrsiniz? Biz kula kul olmayacağız. Biz sadece Allah'a kul olacağız.

İnşallah Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünü çok farklı kutlayacağız.

Yolu olmayan medeniyetten bahsedemez. Suyu olmayan medeniyetten bahsedemez. Yarın Osmangazi Körüsü'nin açılışıyla yeni bir dönem başlıyor. Vakit nakittir anlayışından hareketle, vakti nakte dönüştürüyoruz.

Yapılanları hazmademeyenler, şu anda ülkemize saldıranların, ülkemize saldırmasının en önemli nedeni büyüyen, güçlenen Türkiye'dir.

2018'in başında da dünyanın en büyük hava alanın açılışını yapacağız. Yılda 150 milyon yolcu kapasiteli bir havaalanı olacak.

Neden Yeşilköy'ü bombaladılar? Bu sivil insanların ne günahı vardı? Bunlar cehennemde yerlerini hazırlarmışlar. "1 kişinin ölümüne neden olmak tüm insanığın ölümüne neden olmaktır" diyor dinimiz.

Biz biliyoruz ki buralar tüm dünyaya bir sinyaldir. Burada verilen hizmet bereketlidir. Bu makan mazlumların yardımcısı olmayı sürdürecek bir makamdır. Biz acılarımızı yaşayacağız ama amacımızdan vazgeçmeyeceğiz. Şehit anneleri benim de annemdir. Türkiye'nin asıl felaketleri bu terör olayları değil, hedeflerinden vazgeçmesidir. Terör olaylarında verdiğimiz tüm şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı gazilerimize sağlık diliyorum. İstanbul'daki saldırı sonrasında arayan Putin'e, Obama'ya, Cameron'a, Pakistan Devlet Başkanı'na Suudi Arabistan Kralı'na, Katar Emiri'ne milletim adına teşekkür ediyorum.

"Putin ile Eylül'deki G20 toplantısında görüşeceğiz"
Putin ile görüşmemiz önceden kararlaştırılmıştı. Gerçekten her iki ülke içinde çok faydalı bir görüşme yaptık. Sayın Putin ile Eylül'de Çin'de yapılacak G20 toplantısında görüşme kararı aldık. İlk adım olarak turizmde adımları atalım kararı aldık. Rusya ile aramızdaki ilişkiler çok çok iyi bir konumdaydı. Mesai arkadaşlarımıza verdikleri emek için teşekkür ediyorum. Bu sürece memnun olanlar vardı.

"Türkiye üzerinden her türlü yardım Gazze'ye girecek"
Türkiye olarak biz hangi adımı atıyorsak atalım bu bilinmeliki karşılık milletlerin kazanımı adına bir adımdı. Kazan kazan politikasına göre bu adımları attık. Buralardaki hassasiyetimiz devam edecek. Biz İsrail ile olan ilişkilerimizi niye kesmiştik? Olay malum. Duruşumuzda o günden bugüne değişen olmadı. 3 başlık vardı. Bunun bir tanesi özürdü. Özürü Sayın Obama'nın yanında gerçekleştirdiler. Olayı yaşayan benim. Sen neyi gördün neyi bildin. Söylemidiğim şeyleri söylemişim gibi gösterenler var. İkinci başlığımız tazminattı. 20 milyon dolar 10 şehidimiz için tazminat olarak belirlendi. Bu kanın rakamı olur mu? Böyle bir tazminata karar verilmiş. Alır veya almaz. Siz kalkıpta Türkiye'den böyle bir yardım götürmek için günün Başbakanı'na mı sordunuz. Biz zaten bunları yapıyorduk. Ama gövde gösterisi olsun diye yapmadık. İsrail'in sözü var. Türkiye üzerinden her türlü yardımın Gazze'ye girmesine izin verilecek.

Çankaya'dan Külliye'ye taşınma
Cumhurbaşkanılığının Çankaya'dan Külliye'ye taşınması sadece mekan değişikliği değildir. Bir zihniyetin değişimidir. Cumhurbaşkanlığı makamının ve bu külliyenin asıl amacı millete hizmetkar olmaktır. Unutmayın bu makamların tamamı geçicidir. İnsanımızın sıkıntıları için uğraşmak bizin için yük değil bir görevdir. Sizler duruşunuz, vizyonunuz ve disiplininizle diğer kamu personeline de örnek olmalısınız. Özellikle yetişmiş insan kaynağına bu kadar ihtiyaç duyduğumuz günlerde köhneşmiş bir zihniyete mahkum olamazsınız. Unutmayın Türkiye sadece 79 milyonun yaşadağı bir ülke değildir. Bir umudun adıdır. Biz göreve geldiğimizde TÜrkiye veren el değildi alan eldi. Kısa sürede veren el olduk.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)