BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan Kılıçdaroğlu'nun elini neden sıkmadı?----

Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun elini neden sıkmadı?

Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun elini neden sıkmadı?
28 Nisan 2016 - 16:26 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanından geçerken neden tokalaşmadığını böyle açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan tokalaşmamasıyla ilgili olarak "Birileri hem Cumhurbaşkanı’na kalkıp ‘kalpazan’ diyecek, her türlü hakareti edecek, hem de gelip elinin sıkılmasını bekleyecek. Böyle bir şey olabilir mi?" diye konuştu.

Hırvatistan'da gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçdaroğlu'yla ilgili neden tokalaşmadığını açıkladı.

Gazetecilerin "Anayasa Mahkemesi’nin kuruluş yıldönümünde de kendisiyle tokalaşmadınız?" sorusuna Erdoğan şu yanıtı verdi:

SAYGI DUYARSA BİZ DE ONA SAYGI DUYARIZ

"TBMM Başkanımızın bazı ifadelerinden hareketle yaygara koparılarak bir yere varılabileceğini düşünmüyorum. Ama muhalefette her olayda sadece hakaret peşinde koşanlar olduğu malum. Başlarındaki zatın sağda solda benimle ilgili hakaretamiz konuşmaları ortada. Birileri hem Cumhurbaşkanı’na kalkıp ‘kalpazan’ diyecek, her türlü hakareti edecek, hem de gelip elinin sıkılmasını bekleyecek. Böyle bir şey olabilir mi? Ben parlamentoda değilim. Bu ülkenin Cumhurbaşkanıyım. Dolayısıyla bir insan saygı duyarsa, biz de ona saygı duyarız. Bu makamdayız diye, sağ yanağımıza vuranlara hiç ses çıkarmayıp bir de sol yanağımızı çevirecek değiliz. Kusura bakmasınlar, Tayyip Erdoğan böyle biri değil."

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • devlet29 Nisan 2016 06:31

    hani nerede tarafsız devlet? devletin duygusu olur mu? küser mi devlet? tavır koyabilir mi? aynısını necdet sezer yapınca eleştirmedik mi?