BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan kadınların yanında----

Erdoğan kadınların yanında

Erdoğan kadınların yanında
06 Mart 2013 - 15:25 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan 'kadına kalkan el bize de kalmış sayılır' dedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, terörün bitirilmesi sürecine ilişkin “Bu can bu bedende olduğu müddetçe bu acıları dindirmek, bu terörü bitirmek hem kanı hem gözyaşını durdurmak için mücadele etmeye devam edeceğiz. Hiç kimse yanımızda olmasa da anneler için bu mücadeleye devam edeceğiz. Tahriklere rağmen sabotajlara, engellere rağmen tüm kadınlar için, tüm anneler için, tüm eşler için, tüm çocuklar için bu çabayı sürdüreceğiz. Biz artık ülkemizde yüreği tedirgin şekilde asker yolu gözleyen, her akşam yavrusuna dua ederek uyuyan, her sabah yavrusunun hayali ile uyanan tedirgin, korkulu anneler görmek istemiyoruz” dedi.
Başbakan Erdoğan, Büyük Anadolu Otel’de gerçekleştirilen Türk Metal Sendikası 18. Kadın Kurultayı’na katıldı. Burada kadınlara seslenen Erdoğan, “Sizlerden özellikle rica ediyorum kuzeyde ya da güneyde tüm kadınlarından rica ediyorum; hayır dualarınızı bu süreçte bizden eksik etmeyin. Bir çözüm sürecin içerisindeyiz. Türkiye’yi büyütmek için çıktığımız bu yolda hayır dualarınız bizden esirgemeyin” dedi. Başbakan Erdoğan, kadına yönelik şiddete müsamaha göstermeyeceklerini ifade ederken, “Geçmişte görülmeyen, bilinmeyen şiddet şu anda görünür, duyulur, fark edilir hale geldi. Şiddet gerek yasal düzenlemeler sayesinde, gerek duyarlılık sayesinde azalmaya başladı” ifadelerini kullandı.
Erdoğan, tüm kadınların teröre “dur” demesi durumunda bu terörün biteceğini vurgularken, “Tüm kadınlarımız evlat acısına son derse bu haberler biter. Anneler evlatlarına sahip çıkarsa, evlatlarını terörün elinden alırsa bu kan biter, annelerin ağladığı hiçbir ülke mutlu olamaz” diye konuştu.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)