BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan: Ekonomimize saldırının bayrağımıza saldırıdan farkı yok----

Erdoğan: Ekonomimize saldırının bayrağımıza saldırıdan farkı yok

Erdoğan: Ekonomimize saldırının bayrağımıza saldırıdan farkı yok
20 Ağustos 2018 - 11:16 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram mesajı: Ekonomimize yönelik saldırının doğrudan ezanımıza ve bayrağımıza yönelik saldırıdan hiçbir farkı yoktur.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı görüntülü mesajına, "Aziz milletim, sevgili kardeşlerim sizleri en kalbi duygularımla selamlıyor, mübarek Kurban Bayramı'nızı tebrik ediyorum. Bizleri bir Kurban Bayramı'na daha kavuşturan Rabbimize hamdediyorum" sözleriyle başladı.

Bayramın tüm İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini temenni eden Erdoğan, Kurban Bayramı'nın rahmet ve bereketinin sıkıntılardan kurtulmaya vesile olmasını diledi.

Türk milletinin iyi günde, kötü günde birlik olabilme, kenetlenebilme, tek yürek, tek yumruk gibi hareket edebilme kabiliyeti sayesinde binlerce yıldır ayakta kalmayı başardığını ifade eden Erdoğan, son yıllarda karşılaşılan her saldırının, darbe girişiminin, tuzağın bu sayede bertaraf edildiğini belirtti. Erdoğan, bugün de milletin aynı erdemli tavrı gösterdiğini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kurban Bayramı'mızın hemen ardından 947. yıl dönümünü bizzat yerinde idrak edeceğiniz Malazgirt Zaferi'mizden bu yana, nice badirelere göğüs germiş bir milletiz. Özgürlüğümüzün sembolleri olan ezanımıza ve bayrağımıza yönelik her saldırıya aynı azim, kararlılık ve dirayetle karşılık verdik." diye konuştu.

"Ülkemiz bunların hepsinin üstesinden gelecek güce sahip"

Gelecek hafta 96. yıl dönümüne ulaşılan 30 Ağustos Zaferi'nin de vatana sahip çıkma iradesinin tezahürlerinden biri olduğunu vurgulayan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"15 Temmuz'da maziden atiye kurduğumuz köprüyü ve coğrafyamızdaki bin yıllık varlığımızı canımız pahasına koruma kararlılığımızı bir kez daha gösterdik. Ekonomimize yönelik saldırının doğrudan ezanımıza ve bayrağımıza yönelik saldırılardan hiçbir farkı yoktur. Amaç aynıdır. Amaç Türkiye'yi ve Türk milletini dize getirmektir, esir almaktır. Biz boynuna boyunduruk vurulmasındansa boynunun vurulmasını tercih eden bir milletiz. Terör örgütleriyle, içimizdeki ihanet çeteleriyle, binbir hileyle, desiseyle, tuzakla çökertemedikleri Türkiye'yi döviz kuruyla pes ettireceklerini sananlar, yanıldıklarını pek yakında göreceklerdir. Allah'ın izniyle ülkemiz bunların hepsinin de üstesinden gelecek güce, imkana, dirayete sahiptir. Yeter ki biz bir olalım, iri olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Türkiye olalım."

Hac farizasını yerine getirmek için mübarek topraklarda bulunanların ibadetlerinin kabul ve makbul olmasını dileyen Erdoğan, Filistin'den Suriye'ye Güney Asya'dan Türkistan'a kadar dünyanın pek çok yerinde zulüm altında inleyen tüm mazlumların kurtuluşu için dua ettiğini söyledi.

Araçlarıyla yola çıkanlardan dikkatli olmalarını, hız sınırlarına riayet etmelerini, emniyet kemerlerini takmalarını, uykusuz direksiyon başına geçmemelerini, trafik kurallarına harfiyen uymalarını isteyen Erdoğan, bayram sevincinin matem havasına büründürülmemesi için herkesin üzerine düşeni yapması çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı'nın gönüllere ferahlık, hanelere mutluluk, Türkiye'ye aydınlık getirmesini dileyerek, sevgi ve saygılarını iletti.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EKONOMİST20 Ağustos 2018 18:03

    DIŞ TİCARET AÇIĞINI, YANLIŞ ENERJİ YATIRIMLARI, ENERJİ YARATIMLARI DIŞA BAĞIMLIĞI ARTIRMASI HEPSİNİ DIŞ GÜÇLER YAPIYOR. 450 MİLYAR DOLAR DIŞ BORCU BU YIL DIŞ TİCARET AÇIĞI İLE BİRLİKTE 300 MİLYAR DOLAR DIŞ BORÇ ÖDEMESİNİ HEPSİ KOMPLO ÜLKEMİZE DIŞ GÜÇLER OYNUDUR. BU OYNU RÜZGAR VE GÜNEŞ ENERJİSİNE YÖNELEREK YENİLEBİLİR ENERJİ İLE DIŞ TİCARET AÇIĞIMIZI EKSİDEN ARTIYA GEÇİRECEĞİZ.......

  • Yeni Türkiye 20 Ağustos 2018 16:40

    Arefe gününü de kaçırmamış fetö ağızlılar . İçlerinde ne kadar kin kıskançlık ve kir varsa hepsini kusmuşlar . Doğdunuz AK PARTİ öleceksiniz AK PARTİ ... bu kadar lakırdı yapacağınıza çalışın da hiç olmazsa bir seçim olsun sevinin . Madem bayramınız seyranınız yok bari bu şekilde bir mutluluğunuz olsun, avunun ... Kalanlara hayırlı huzurlu ve sevinç dolu bayramlar diliyorum ...

  • torku21 Ağustos 2018 01:00

    Alman mercedesine binip millilikten bahsedenler fetö ağızlıdır.

  • evet.20 Ağustos 2018 15:47

    evet ama bu saldırılara karşı koyacak hazırlık neden hiç yok ? gçmişte yazarkasa atanalra beceriksiz denilirdi. şimdi işse saldırı var, terorist var, o var bu var deniyor... geçmişte yokmudu saldırılar ?

  • Cego20 Ağustos 2018 15:09

    Ya buna artık sizde inandınız. Ekonomimize saldırı varmış. Arkadaş senin dolarını senin yerli milli dediklerin alıyor. Neden alıyor çünkü ekonomin bitik. Paran bitik. Ama olsun iyi manevra yaptınız ekonomiye saldırı var diyerek. Ams Şunuda bilinki bu söylediklerinize makarna ve kömürcüler ha birde devamlı kefen giyen bir grup var onlar inanır.

  • Salim20 Ağustos 2018 15:02

    Hep dış güçler zaten, sizde hiç suç yok savurganlık yaparken !

  • Bika20 Ağustos 2018 12:49

    IMF'ye 10 milyar dolar borç veririz ve TCMB'nin rezervleri döviz dolu denildiği günlerde ABD, 2008 'deki kendi krizini dünyaya yaymak için parasal genişleme yapıyordu. ABD ekonomisi en parlak dönemini yaşadığından, şu an FED faiz artışıyla doların anavatanına dönüşünü sağlıyor. Borç almayı bilen vadesi gelince ödemeyi de bilmeli.

  • ?20 Ağustos 2018 12:35

    geçen senede mi 3.90 da iken kur bayrağa saldırdılar?

  • Yeni Yürkiye20 Ağustos 2018 12:04

    Sayın Başkanımız nezdinde tüm vatan millet ümmet sevdalılarının bayramını ben de en içten duygularımla kutluyor, hainlere TEK YOL İDAM sözümü bir kez daha yineliyorum...

  • vatansever21 Ağustos 2018 00:59

    idamı Tayyip kaldırdı. Apo asılmasın diye

  • torku20 Ağustos 2018 11:58

    Alman mercedesine binip millilikten bahsetme

  • Eh20 Ağustos 2018 11:50

    Haklisin ama , dini ve milli duygulari somurmekten vazgec artik , guclu olursan kimse sana saldiramaz da yenemez de lafla guclu olunmuyor ne yazikki , sizlere soylenenlere kulak verin herseyi siz bilemessiniz , sicak parayla anca bu kadar oluyor demekki , ele muhtac olmadan (katar gibi) basarmaliyiz , vergi yukunu milletin sirtindan alin , bizim sizler gibi katarli dostlarimiz yok , her sikistigimizda yardima kosacak ,

  • Hasan Paşa 20 Ağustos 2018 11:45

    Savaş ilan edelim o zaman