BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan 'Bahoz Erdal öldürüldü mü' sorusuna ne dedi?----

Erdoğan 'Bahoz Erdal öldürüldü mü' sorusuna ne dedi?

Erdoğan 'Bahoz Erdal öldürüldü mü' sorusuna ne dedi?
11 Temmuz 2016 - 08:13 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü yöneticisi Bahoz Erdal'ın öldürüldüğü iddialarıyla ilgili soruya cevap verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öldürüldüğü iddia edilen  Bahoz Erdal kod adlı terörist ile ilgili "Bu yöndeki haberlerin teyidine yönelik çalışmalar halen devam ediyor." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Polonya’daki NATO Liderler Zirvesi dönüşünde, geziye katılan gazetecilerin sorularını yanıtladı.

PKK’nın elebaşlarından Bahoz Erdal’ın öldürüldüğü iddiası var. Size ulaşan daha fazla bir bilgi var mı?
Bize ulaşan bilgiler de bu yönde. Suriye tarafında, 14 kişilik bir ekiple birlikteyken öldürüldüğü biçiminde bilgiler söz konusu. Bu yöndeki haberlerin teyidine yönelik çalışmalar halen devam ediyor.

Son dönemde örgütün içinde büyük görüş ayrılıkları ve iç çatışmalar olduğu iddiaları dolaşıyor.

Bizdeki bilgiler, bunların iddia değil gerçek olduğu yönünde. Örgütün ciddi sıkıntılar yaşadığı ortada. Bu sıkıntıyı artık gizleyemez hale geldiler. Örgütten kaçmalar, terk etmeler de bundan kaynaklanıyor. Bunu, terörle mücadelede başarımızın etkisi olarak da yorumlamak mümkün.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ACİZ11 Temmuz 2016 10:02

    Suriye rejime karşı olan küçük bir grup bir caninin peşine düşüp gereken cezayı vere biliyor ise koskoca Türkiye Cumhuriyeyi Devleti terör örügüt liderlerini yakalayıp gereken cezayıyı veremiyor ise basiretsiz devlet adamları gibi açıklamalar gelir araştırıyoruz demeki Ata topraklarında esamemiz okunmaz.