BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinErdem Genç’ten, 10 yaşında girişimci olmak----

Erdem Genç’ten, 10 yaşında girişimci olmak

Erdem Genç’ten, 10 yaşında girişimci olmak
29 Aralık 2017 - 15:35 www.finansgundem.com

Yılın Genç Girişimcisi ve Türkiye’nin En Başarılı Genci ödüllerinin sahibi Erdem Genç, öğütlerini kendi öyküsü üzerinden aktardı...

Yılın Genç Girişimcisi ve Türkiye’nin En Başarılı Genci ödüllerinin sahibi Erdem Genç kalemini yine konuşturdu.  Girişimci çocuk yetiştirme yollarını barındıran "10 Yaşında Girişimci Olmak" kitabı, yazarın çok satan “20 Yaşında Patron Olmak” kitabının öncüsü niteliğinde. Erdem Genç, uzman psikologların ve çocuk girişimciliği konusunda uzman akademisyenlerin süzgecinden geçirdiği öğütlerini kendi öyküsü üzerinden "10 Yaşında Girişimci Olmak" adlı eserinde akıcı bir şekilde aktarıyor. Her bölüm sonundaki özet ve psikolog notları doğru bilgilerin akılda kalmasını kolaylaştırıyor. Son bölümde yer alan röportajlar ise Genç’in merak edilen soruları cevapladığı bir bölüm olarak eseri tamamlıyor.

10 YAŞINDA GİRİŞİMCİ OLMAK

Başarılı girişimciliğin ilk adımları çocuklukta atılır

*Yazar Adı: Erdem Genç

*Yayınevi: Ceres Yayınları

*Basım Bilgisi: 1. Basım

*Basım Tarihi: Ekim 2017

*Fiyatı: 18 TL

ERDEM GENÇ HAKKINDA

Erdem Genç'in 20 yaşında kurduğu, World Tourism Forum'da üç yıldır üst üste En İyi Etkinlik Sağlayıcısı ödülü kazanan M3 Works Kurumsal Organizasyon şirketi dışında kafe, yayıncılık, e-ticaret, gayrimenkul yönetimi gibi çeşitli alanlarda girişimleri bulunmaktadır. Bu kitap dışında “20 Yaşında Patron Olmak”, “Debut” ve “Küba Ritmi” adlarında üç kitabı daha vardır.
Genç, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği, Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Anadolu Üniversitesi İşletme bölümleri mezunu. Özyeğin Üniversitesi’nde Girişimcilik Yüksek Lisans bölümü burslu öğrencisi olan Genç, Boğaziçi Üniversitesi'nde Pazarlama Yönetimi ve New York Üniversitesi‘nde Oyun Tasarımı bölümünde eğitimler aldı. Yabancı dil eğitimini Londra Oxford House College ve San Francisco EF Dil Okulu'nda tamamlamış olup ICF onaylı Profesyonel Yaşam Koçu ünvanı sahibi. 2016'da Uluslararası JCI tarafından Türkiye’nin En Başarılı Genci ünvanıyla ödüllendirildi. 2017 Türkiye Gençlik Zirvesi‘nde Yılın Genç Girişimcisi Ödülü‘nü aldı, Young CEO Club Yönetim Kurulu Başkanı seçildı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)