BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEndonezya'da şiddetli deprem! Tsunami uyarısı...----

Endonezya'da şiddetli deprem! Tsunami uyarısı...

Endonezya'da şiddetli deprem! Tsunami uyarısı...
15 Aralık 2017 - 21:51 www.finansgundem.com

Endonezya'da 6.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yetkililer olası bir tsunamiye karşı uyardı

Endonezya'nın Java adasında 6.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Endonezya Meteoroloji Ajansı, merkez üssü Tasikmalaya kentinin 43 kilometre güneybatısı olan depremin 105 kilometre derinlikte meydana geldiğini duyurdu.

Yetkililer, bölgede deprem nedeniyle tsunami olabileceği uyarısında bulundu. ABD Jeolojik Araştırma Merkezi depremin büyüklüğünü 6.5 olarak açıkladı.

AA'nın haberine göre Ulusal Afetle Mücadele Dairesinin Sözcüsü Sutopo Purwo Nugroho, depremde Java'nın batısındaki Ciamis bölgesinde ölen ve yaralananlar olduğuna dair bilgi aldıklarını belirtirken sayı konusunda açıklama yapmadı.

Nugroho, depremin merkez üssüne yakın Tasikmalaya kentinde ve Java'nın diğer bölgelerinde binaların yıkıldığını, depremin başkent Cakarta'da da hissedildiğini kaydetti.

Yerel televizyonlar, araçlarıyla sahil bölgelerini terk edenlerin ve deprem sırasında panikle binalardan çıkanların görüntülerine yer verdi.

O ülkede şiddetli deprem... Tsunami uyarısı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)