BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisEmre Ergun terfi etti----

Emre Ergun terfi etti

Emre Ergun terfi etti
18 Nisan 2013 - 17:04 www.finansgundem.com

Emre Ergun, Fibabanka'da Genel Müdür Yarcımcılığı'na atandı

Fibabanka'da İcra Kurulu Üyesi ve Perakende Bankacılık (Bireysel ve KOBİ) ve Özel Bankacılık ile Dağıtım Kanalları’ndan sorumlu Koordinatörü olarak görev yapan Emre Ergun, 02.05.2013 tarihi itibarıyla, Perakende Bankacılık'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Banka açıklamayı KAP'a yaptı.
1976 doğumlu Emre Ergun, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden 1997 yılında mezun oldu. Bankacılık kariyerine başladığı Citibank A.Ş’de Satış ve Pazarlama alanlarında yönetici olarak çalıştıktan sonra 2004 yılında Finansbank A.Ş. bünyesine katıldı. Finansbank’ta İş Geliştirme ve Strateji ile Bireysel Bankacılık Satış Birim ve Grup Yöneticiliği görevlerinde bulundu. 2007 yılından itibaren Credit Europe Bank grubunda sırasıyla Ukrayna ve Romanya’da Bireysel Bankacılık ve Kredi Kartları’ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlendi.Ergun son olarak Fibabanka A.Ş. İcra Kurulu Üyesi ve Perakende Bankacılık (Bireysel ve KOBİ) ve Özel Bankacılık ile Dağıtım Kanalları’ndan sorumlu Koordinatör olarak görev yapıyordu.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)