BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakEmlak Konut'tan 16 yeni ihale----

Emlak Konut'tan 16 yeni ihale

Emlak Konut'tan 16 yeni ihale
25 Ocak 2018 - 15:55 www.finansgundem.com

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 2018 yılı içerisinde 16 yeni ihaleye hazırlanıyor.

Düzenlediği konut kampanyalarıyla ülke ekonomisine katkı sağlayan ve sektöre canlılık katan Emlak Konut GYO, 2018 yılında 16 dev ihale düzenlemeye hazırlanıyor. Emlak Konut GYO'nun düzenleyeceği ihaleler Ankara'nın Çankaya, İstanbul'un Çekmeköy, Bakırköy, Şişli, Küçükçekmece, Florya, Hoşdere ve Arnavutköy bölgelerinde yapılacak.

"10 MİLYAR LİRALIK İŞ HACMİ OLUŞTURMAYI PLANLIYORUZ"

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, arsa portföyleri hakkında daha önce yaptığı açıklamada, "Mevcut 5,3 milyar lira değerindeki arsa portföyümüz içerisinden İstanbul'da bulunan Küçükçekmece, Şişli, Bakırköy, Florya, Çekmeköy, Bahçekent gibi merkezi konumlarıyla dikkat çeken arsalarımızı ihale etmeyi planlıyoruz. Ayrıca Anadolu'da Ankara Saraçoğlu'nda ve Samsun gibi illerimizde de ihaleler gerçekleştireceğiz. Arsa değerleri yaklaşık 2,1 milyar lira olan söz konusu arsalarımızla 10 milyar liralık iş hacmi oluşturmayı planlıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)