BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEkonomiyle ilgili önemli kararlar alınacak!----

Ekonomiyle ilgili önemli kararlar alınacak!

Ekonomiyle ilgili önemli kararlar alınacak!
18 Kasım 2016 - 13:48 www.finansgundem.com

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım, ekonomideki gelişmelere yönelik tedbirler alınacağını açıkladı

Başbakan Binali Yıldırım, bugün saat 16:00'da yapılacak Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yıldırım ekonomiye ilişkin gereken kararların alınacağını açıkladı.

Başbakan Binali Yıldırım gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yıldırım'ın açıklamaları şöyle:

DOLARDAKİ YÜKSELİŞ: Ekonomik kurul toplantısını yapacağız. Amerikan seçimlerinden sonra dünyada ekonomilerinde bir hareketlilik başladı. Özellikle döviz kurlarıyla başlayan bu hareketliliğin halen devam ettiğini biliyoruz. Dolardaki artış da dahil olmak üzere, bu konuları değerlendireceğiz. Pek çok ülkenin ekonomik göstergelerinden çok daha iyi durumdayız. Ama tedbirsiz olmamızı bu şartlar gerektirmiyor.

Bundan sonra ekonomimizle ilgili yapılması gereken işler nedir, kararlar nedir onları alacağız.

MADEN OCAĞINDA HEYELAN: Yağışlardan dolayı bir göçük meydana geldi. Heyelan münasebetiyle 3 mnadenci hayatını kaybetti. 13 madenci için de kurtaram açlaışmaları devam ediyor. Bu ocak özel bir işletme. Çalışmalar, valiliki, başbakanlık bütün birimlerce devame diyor. Açık ocakolması, çok yağış olması dolayısıyla çalışmalar ağır ilerliyor.

MHP'YE GÖNDERİLEN ANAYASA METNİ: Henüz bir cevap gelmedi.

CİNSEL İSTİSMAR DÜZENLEMESİ: Tamamen gerçek dışı bir iftiradır. Olay şudur, yaşı tutmayan, erken yaşta evlenenler var. Yasaları bilmiyorlar. Dolayısıyla çocujkları oluyor, babaları hapse giriyor. Bu şekilde 3 bin aile olduğu tespit edildi. Bir seferliğine bu mağduruyietin giderilmesine yönelik bir çalışmadır. Seçim kampanyalarından partilerine önüne gelen sonuç. Bunun giderilmesi için söz verilmiştir. Maalesef CHP bir ucuz istismar aracı olarak kullanılmaya kalkıştı. Bu bir tecavüze af değildir. Tecavüze en ağır cezayı AK Parti getirdi. Bu cezaları tecavüzle ilgili bir konu değil.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)