BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEkonomi yönetimi AK Parti listesinde yok----

Ekonomi yönetimi AK Parti listesinde yok

Ekonomi yönetimi AK Parti listesinde yok
21 Mayıs 2018 - 17:08 www.finansgundem.com

AK Parti milletvekili adaylarının listesini YSK'ya sundu ve sürprizler ortaya çıkmaya başladı

AK Parti'nin 24 Haziran seçimi için Yüksek Seçim Kurulu'na teslim ettiği milletvekili aday listesinde mevcut milletvekillerinden 149 isim yer bulamadı. Bu isimler arasında Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AB Bakanı Ömer Çelik ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü de var.

AK Parti'nin aday gösterilmeyen isimlerden bazılarını cumhurbaşkanı yardımcısı ve bakan olarak değerlendirebileceği, bazılarının da yerel seçimlerde belediye başkanı adayı gösterilebileceği belirtilmişti.

AK Parti’nin popüler isimlerinden Faruk Çelik, Burhan Kuzu, Ahmet İyimaya, Adnan Boynukara, Ertan Aydın, Nurettin Yıldız, Zeyid Arslan, Şamil Tayyar, Yasin Aktay, Orhan Miroğlu gibi isimler de listeye alınmadı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Çetin21 Mayıs 2018 22:20

    Faruk Çelik, Burhan Kuzu, Ahmet İyimaya, Adnan Boynukara, Ertan Aydın, Nurettin Yıldız, Zeyid Arslan, Şamil Tayyar, Yasin Aktay, Orhan Miroğlu Bu isimlerin işi bitmiştir.Yeter artık devlete millete katkısı olmayan bu insanları görmek istemiyoruz artık.Yeter artık bir Akpartili olarak kendi için değil milleti için çalışan isimler istiyoruz.