BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEfsane takım küme düştü----

Efsane takım küme düştü

Efsane takım küme düştü
03 Mayıs 2016 - 01:09 www.finansgundem.com

Yeni Malatyaspor ile 3-3 berabere kalan Karşıyaka, PTT 1. Lig'den düştü. Kaf-Kaf önümüzdeki sezon Spor Toto 2. Ligi'nde boy gösterecek

PTT 1. Lig’de Karşıyaka, Yeni Malatyaspor deplasmanında 3-3’lük beraberlik alarak küme düştü. İzmir’in en köklü ekiplerinden biri olan Karşıyaka, 2-0 öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı ve 20 yıl sonra alt lige düşme kabusu yaşadı. Karşıyaka Kayseri Erciyesspor’dan sonra PTT 1. Lig’den düşen 2. takım oldu.

Şahin Aygüneş, Youssef Yeşilmen ve Can Erdem’in gollerine Malatya ekibi Umut Nayir, Guido Koçer ve Hüseyin Kar’ın golleri ile yanıt verdi.

20 YILIN KABUSU

Bu sezon 2 defa 2 farklı takım kurarken 5 teknik adamla çalışan Karşıyaka, tüm çabasına rağmen aylardır son sıradan kurtulamadı. Kaf-Kaf, 20 yıl aradan sonra bir alt lige düşmenin üzüntüsünü yaşadı.
İzmir’in en çok taraftara sahip olan kulüplerinden Karşıyaka, en son 2000 yılında 2. Lig’e düştü. 2003 yılından bu yana PTT 1. Lig’de mücadele veren Ege temsilcisi, toplam 16 sezon mücadele verdiği Süper Lig’e 1995-96 sezonundan bu yana çıkamıyor.

EKONOMİK SIKINTILAR TAKIMI BİTİRDİ

Karşıyaka tüm sezon boyunca ekonomik sıkıntılarla boğuştu. Güncel borcu 35 milyon TL civarında olan yeşil-kırmızılılar, bu borcun üzerine yeni sezonda ancak 1 milyon TL ekleyebilecek. Yüzde 3’ü aşan borçlar, yöneticilerin kişisel sorumluluğunda olacak.

SÜPER LİG TECRÜBESİ OLAN OYUNCULAR KÜSTÜRÜLDÜ

Takıma liderlik edebilecek olan Süper Lig tecrübesi yüksek futbolculardan Necati Ateş ve Çağlar Birinci, kadro dışında bırakıldılar. Kötü performans sergilediği gerekçesiyle Galatasaray’da kariyerinin zirvesine ulaşan Necati Ateş kapı dışarı edildi. Antrenmanda takım arkadaşı Gökhan Ünal ile kavga eden Çağlar Birinci’nin de bileti kesildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)